Petr Kubala

Inspiraci čerpám z různých studnic Života. Cestoval jsem po světě, žil 6 let na samotě u lesa a stvořil projekt Svobodný domek. Mám dvě vlastní děti. Vedu kurzy osobního rozvoje, zážitkovou pedagogiku, přírodní výchovu, semináře o komunikaci pro rodiče. Rád naslouchám a tvořím harmonii. Miluji psaní pohádek. Moje vize: laskavější, moudřejší a veselejší svět. Tvůrčí budoucnost: kniha, další pohádky, básně, divadelní představení, desková hra pro děti - zbývá sehnat peníze :)

Founded projects

PK_MD_startovac_1-2.jpg
kniha Můj domek

Podpořte tisk knihy pro děti, která jim pomůže snít, cítit, tvořit, myslet, postavit si svůj opravdový domek. Užít legraci a naučit se něco do života.

Ranecek_obalka_00.jpg
Pohádky do ranečku

Pomozte mi vydat pohádkovou knihu, která nejen oblaží dětské duše, ale také jim pomůže porozumět tématům, která zažívají doma, s kamarády či v sobě.

TRALALI_obalka4.jpg
Tralalí semínko pohádková kniha

Pohádka o neobyčejném semínku, které se uchytí v našem lese. Pomozte mi vydat knihu a rozšířit radost a moudrost Tralalího semínka do světa mezi lidi.

Supported projects

uvodka pro youtube 2.JPG
ACCIO AUTOBUS!

Přidejte se k nám a vyčarujme společně autobus pro děti. Děti už čarovat začaly a teď je řada na Vás!

newproject_1_original_iGZgVbSKLrC(1).jpg
Jak srovnat vbočený palec bez operace

Pomozte na světlo světa poslední knize o vbočených palcích, kterou budete potřebovat. Jak na související problémy, prevenci a komplexní řešení.

c_PerfectPhoto.cz_2017-07-29 16-42-55.jpg
Krásy na mé vadě

Podpořte, prosím, vydání básnické sbírky "Krásy na mé vadě" obsahující básně s vázanými verši plnými originálních metafor, slovních hříček a obratů.

startovac_mensi_17.png
Neobyčejná klubovna

Z ruiny chceme vytvořit oddílovou klubovnu s přesahem. Jedná se o skvělou příležitost jak zajistit, aby to ve Vršovicích žilo, a to nekomerčně.