VlK

Muž mnoha zájmu a aktivit. Pohybuji se profesně v oblasti financí a IT. V osvětě v oblasti financí přispívám jako autor na Měšci: http://www.mesec.cz/autori/vladimir-kutalek, jako předseda zájmové skupiny SIG Peníze a v minulosti v rámci vlastního serveru vlkuver.cz. Jako aktivní občan nejsem ochoten snášet některá jednání státu, úřadů, bank, finančních institucí obecně. Angažuji se finančně a/nebo osobně v několika neziskových organizací. Rodič.

Supported projects

zachrante knizky.png
Linka 451 aneb Zachraňte knížky!

Lidé pomáhají lékařům, divadelníkům, pivovarníkům... ale na knižní nakladatele se zapomnělo. Pomoci můžete i vy a ještě za to něco dostanete!

uvodka pro youtube 2.JPG
ACCIO AUTOBUS!

Přidejte se k nám a vyčarujme společně autobus pro děti. Děti už čarovat začaly a teď je řada na Vás!

logo2.jpg
Ježek roste a my s ním!

Jsme Ježek bez klece, základní škola z Brna a rosteme! Pomozte nám vybavit nové prostory, abychom se mohli dál svobodně rozvíjet!

mises.jpg
Lidské jednání

Pomozte nám znovu vydat již vyprodanou klasiku od Ludwiga von Misese "Lidské jednání"

startovač-malý.jpg
Jak se učí živě?

První kniha o českých inovativních školách. Rozhovory se zakladateli, řediteli a průvodci inspirativních škol. Zeptali jsme se jich, jak se učí živě?

urzanarchy.1920x1080.jpg
Anarchokapitalismus

Podpořte a získejte první českou knihu o anarchokapitalismu! Dílo, jež Urza léta tvořil, je již jen krůček od svého zrození a potřebuje vaši pomoc.

maxresdefault.jpg
Bohatství národů

Magnum opus otce ekonomie Adama Smitha si zaslouží dotisk, pomozte nám s ním.