Petr Mihula

Supported projects

cf-zaba-otvirak zima.png
Žlutá žába - vánoční vydání

Pořiďte si super dárky na Vánoce a pomozte nám natočit nejnovější film a seriál žlutého cirkusu. Vyrážíme na cesty autem, které nemá dveře ani střechu, zato plave!

cf-zaba-otvirak.png
Žlutá žába pluje do Mongolska

Pomozte nám natočit nejnovější film a seriál žlutého cirkusu! Vyrážíme do neznáma autem, proti kterému je trabant luxusní limuzína. Autem, které nemá dveře ani střechu, zato plave!

HackFood (7).jpg
HackFood

Naším cílem je vytvořit podnik specializovaný na funkční potraviny. Základní myšlenka je vytvořit zdravé potraviny a obohatit je o přírodní bioaktivní látky s konkrétním a vědecky podloženým efektem.

IMG_5126o up.jpg
Nový domov pro staré mašinky

Střecha nad hlavou pro historické úzkokolejné parní a motorové lokomotivy a vagónky aneb nová vozovna neboli depo ve Zbýšově u Rosic

Logo štartovač.jpg
KniHra Od Tatier k Aralu

KniHra - kniha a hra v jednom pre veľkýcha aj malých. Oslávme spolu 10. výročie cesty do Kazachstanu na legendárnych motorkách značky Jawa Pionier.

Obrázek na youtube 2.png
Dostaňme Čechoameričana zpět domů!

Pomozte nám prosím uchovat kousek historie českého strojírenství. Sháníme prostředky na přepravu českého trolejbusu Škoda 14 TrE z USA zpět do ČR.

video-CF-16-9a.png
Trabantem tam a zase zpátky

Pomozte nám natočit náš nejlepší film a nejdelší seriál! Dokončujeme cestu kolem světa a vyrážíme s plnou parádou se žlutým cirkusem z Indie až domů!

Banner_16_9.jpg
FUKAFUTOKYU

Pomozte Františku Fukovi natočit hodně netradiční cestopis z Japonska.

video-CF-16-9.jpg
Trabantem napříč Tichomořím

Svět patří těm, co se neposerou, a tak vyrážíme na další kontinent točit další film. Opět ve velmi výživné sestavě. Jdete do toho s námi?