1913 Postcard se jmenem.jpg

1913 Knihy

Vídeň, 1913. V zakouřené kavárně se náhodně potkávají čtyři muži. Masaryk, Uljanov, Džugašvili a Hitler. Mrazivý román Ladislava Větvičky, 250 stran.

The week after...
20. 6. 2016

The week after...

Přesně po tydnu od začatku společne prace na tomto dile zme na 27%!!!

Synci a děvuchy, děkuji velice velmi, bo po tydnu společne prace na rozšiřovani povědomi o nekorektnim romanu "1913" jsme na 27% cilove hodnoty nutne pro vydani v srpnu. A to je dost dobre. Pokud vam to nebude vadit přečist si ukazku z kapitoly, ještě v syrove, neupravovane formě, pak se ju pokusim umistit do dalšiho přispěvku...

Ladik Větva

Vybráno177 480 Kč(177 %)

177 %
100 000 Kčpožadováno
214startérů
Podpořit projekt

zakladatel projektuLadislav Větvička

Odměny

490 KčKniha "1913" s vlastnoručnim věnovanim autora

"Na knize jsem pracoval rok a půl. Bylo to neuvěřitelné, když s každou další novou informací o setkání Hitlera, Stalina, Lenina a Masaryka se přede mnou otvíraly nové a nové informace. Položil jsem si třeba otázku, jak se do Vídně ten Stalin dostal? Vždyť byl na útěku ze Sibiře. Dnes to zní legračně, ale starý dobrý Josif cestoval na falešný pas řeckého zemědělce Stavrose Papadopoulose. Na vlak nasednul na krakovském hlavním nádraží, projel Moravou a vystoupil ve Vídni, kde na něj čekal soudruh Bucharin. Spolu se pak vydali drožkou do bytu Lva Trockého... " Cena vč. poštovného.

Očekávané doručení odměny: prosinec 2016

Počet odměn není omezen

Odměna nedostupná

1 290 Kč3 knihy "1913" s vlastnoručním věnováním autora

Ideální varianta pro ty, kteří chtějí knihu použít jako dárek. Nezapomeňte uvést, pro koho má být věnování určeno. Cena vč. poštovného.

Očekávané doručení odměny: leden 2017

Počet dostupných odměn: 30/40

Odměna nedostupná

1 990 KčStaňte se součástí knihy

Za tuto cenu obdržíte 3 knihy "1913" s uvedením vašeho jména na speciální straně určené pro podporovatele této knihy.

Počet dostupných odměn: 4/10

Odměna nedostupná

9 990 Kč10 knih "1913" + Autogramiáda/Beseda s autorem

Tuž tady mate jedinečnou možnost setkat se s autorem osobně a spojit to s výstavou fotografií, autogramiádou nebo besedou s autorem, ať už na téma knihy "1913" nebo na aktuální téma. Čas určíme spolu, místo určujete vy. Omezme se prosím na oblast Česko/Slovenska.

Očekávané doručení odměny: prosinec 2017

Počet dostupných odměn: 52/52

Odměna nedostupná

19 900 KčCesta do Stalinovy Gruzie v doprovodu autora

5-denní zájezd, vedený autorem, do rodného města Josifa Vissarionoviče Džagašviliho, známého pod jménem Stalin. V ceně zájezdu je oblíbené Stalinovo víno na každý den, letenky, doprava i ubytování. Po absolvování přímého letu Katowice-Kutaisi se přesuneme na jih Gruzie do Adžárie a jejího hlavního města Batumi. Nedaleko Batumi leží vinice, odkud si Stalin nechával do Moskvy vozit své oblíbené víno s tóny pomerančů. Navštívíme nejzajímavější mista gruzínského území, včetně Tbilisi a samozřejmě i muzea ve Stalinově rodném městě Gori. Inspirace: http://www.poznani.cz/gruzie/zajezdy/

Očekávané doručení odměny: listopad 2017

Počet dostupných odměn: 7/10

Odměna nedostupná

49 900 KčNávštěva rodných měst všech 5 protagonistů

Desetidenní zájezd, vedený autorem, do rodných měst všech pěti hlavních protagonistů knihy. Navštívíme rodný dům Adolfa Hitlera v Braunau, rodný dům Stalina a muzeum v Gori, rodný dům Lenina v Simbirsku/Uljanovsku, i rodné domy Masaryka a Freuda v Hodoníně a Příboře. V ceně zájezdu jsou piva bez omezení (tzv. beer inclusive), letenky, víza, doprava i ubytování.

Očekávané doručení odměny: prosinec 2017

Počet dostupných odměn: 10/10

Odměna nedostupná