Startovač_copy3.jpg

V PRVNÍ ŘADĚ: VOZÍK PLNÝ FOLKU Knihy

Podpořte knihu Petra Cihelky. Petr je kluk na vozíku, velký milovník hudby, kterého zná ve světě folk a country kde kdo. Je to nadšenec pro dobrou hudbu, dobrou náladu a optimistický pohled na svět.

Vozík je stoprocentní!!!!
9/20/2022

Vozík je stoprocentní!!!!

Na Vozíku ještě ani nezaschlo šampaňské ze sobotního vydařeného chlumeckého křtu na Petrově Cihelně, aby ho v pondělí probudil ŠOK, je to tam! 100%! DĚKUJEME!!!

Přátelé, podporovatelé ani nevíte, jak jsme Vám vděční, že nás podporujete a doufáme, že i dál podporovat budete, protože výtěžek z knihy bude věnovaný hlavně Péťovi.

Péťa s radostí sleduje, jak se Vozík pěkně rozjíždí do světa a doufá, že potěší, co největší okruh zájemců…. A také už si plánuje, jak se s Vámi potká na nějakém pěkném koncertu nebo festivalu a bude Vám moci osobně poděkovat.

ReachedCZK 106,300(133%)

133%
CZK 80,000requested
78contributors
Contribute

project authorIvana Slavková

Rewards

CZK 200Líbí se mi tvůj projekt a nic za to nechci.

Vážíme si každého příspěvku. Děkujeme! Pokud se s Péťou někde potkáš, oslov ho a řekni mu, že mu fandíš, i to bude pro něj velký dárek.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 400Kniha

obálka_final_do_tisku_final1-1_pro_startovač_copy.jpg

Jako odměnu získáš knihu V první řadě: Vozík plný folku. Děkujeme Ti, že máš o knížku zájem a že ses rozhodl podpořit tento projekt. Velice si Tvé podpory vážíme. V ceně je i poštovné po celé ČR.

Expected delivery of the reward: November 2022

Number of available rewards: 91/100

Reward unavailable

CZK 500Kniha s podpisem a věnováním

Startovač_copy3.jpg

Jako odměnu získáš podepsaný výtisk knihy V první řadě: Vozík plný folku s podpisem a věnováním od Péti. Děkujeme Ti, že máš o knížku zájem a že ses rozhodl podpořit tento projekt. Napiš do zprávy, jak se jmenuješ, chceme, aby věnování bylo jen a jen pro Tebe. Péťa se sám podepsat nemůže, ale věnuje ti do knížky svůj osobní otisk, nech se překvapit 😊. Velice si Tvé podpory vážíme. V ceně je i poštovné po celé ČR.

Expected delivery of the reward: November 2022

Number of available rewards: 70/100

Reward unavailable

CZK 800Kniha s podpisem a věnováním + lístek na Podbrdské Folkování v říjnu 2022

8-2-naopak-WEB-NAOPAK.jpg

Jako odměnu získáš podepsaný výtisk knihy V první řadě: Vozík plný folku s podpisem a věnováním od Péti a 1 lístek na hudební festival Podbrdské Folkování, které se uskuteční v kulturním středisku na Dobříši 8.10.2022 Velice si Tvé podpory vážíme. V ceně je i poštovné po celé ČR. Doručení odměny: osobně na festivalu Podbrdské Folkování 8.10.2022

Expected delivery of the reward: October 2022

Number of available rewards: 1/6

Reward unavailable

CZK 900Kniha s podpisem a věnováním + lístek na Petrovu Cihelnu v březnu 2023

PetrovaCihelna72-EPYDEMYE.JPG

Jako odměnu získáš podepsaný výtisk knihy V první řadě: Vozík plný folku s podpisem a věnováním od Péti a 1 lístek na hudební festival Petrova Cihelna, která se uskuteční v Jesenici u Prahy 4. března 2023 Velice si Tvé podpory vážíme. V ceně je i poštovné po celé ČR.

Expected delivery of the reward: December 2022

Number of available rewards: 6/6

Reward unavailable

CZK 1,000Kniha s podpisem a věnováním + tričko Petrova Cihelna

IMG_7850.jpg

Jako odměnu získáš podepsaný výtisk knihy V první řadě: Vozík plný folku s podpisem a věnováním od Péti a 1 černé tričko s logem Petrova Cihelna ve vybrané velikosti. Petrova Cihelna je dobročinný projekt, který pomáhá Péťu dostat za živou hudbou nebo živou hudbu dostat za Péťou. A to vše nabízí i ostatním. Velice si Tvé podpory vážíme. V ceně je i poštovné po celé ČR.

Expected delivery of the reward: November 2022

Number of available rewards: 2/8

Reward unavailable

CZK 2,000Kniha s podpisem a věnováním, 1kg medu od včelařky a setkání na Vysokém Chlumci nebo v okolí

med1.jpg

Jako odměnu získáš knihu V první řadě: Vozík plný folku s podpisem a věnováním od Péti a protože si Tvé podpory velmi vážíme a rádi bychom tě pozvali na kávu, buď u nás na Vysokém Chlumci nebo někde v okolí a věnovali ti 1kg našeho domácího medu a spolu s Petrem s Tebou pohovořili.

Expected delivery of the reward: June 2023

Number of available rewards: 8/10

Reward unavailable

CZK 8,000Sponzor, 10x kniha s podpisem a věnováním

Startovač_copy3.jpg

Tvé podpory si velmi vážíme! Jako odměnu získáš 10 knih V první řadě: Vozík plný folku s podpisem a věnováním od Péti. Doufáme, že udělají radost nejen tobě, ale i tvým přátelům. Navíc tě na připravovaných stránkách www.vozikplnyfolku.cz uvedeme jako sponzora. Pokud se s tebou uvidíme na nějaké hudební akci, rádi ti poděkujeme osobně.

Expected delivery of the reward: November 2022

Number of available rewards: 3/3

Reward unavailable