shot0012-s.jpg

Infobaden TV Film & Video

Připojte se k revoluční mediální akci, kdy se druhý nejdůvěryhodnější server na českém internetu stane současně i druhou televizí, kterou si platíte.

ReachedCZK 525,894(105%)

105%
CZK 500,000requested
521contributors
Contribute

project authorInfobaden News

Rewards

CZK 50odměna 42

Prokázali jste, že znáte odpověď na základní otázku života, vesmíru a vůbec (plus poštovné a balné).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 150bezúhonný koncesionář

Děkujeme za podporu kvalitní žurnalistiky v České republice. Na dva měsíce se stáváte naším bezúhonným koncesionářem. Vyzkoušejte si, jaký je to pocit, číst Infobaden beze strachu, že vám bude doručen přísný dopis, protože odebíráte elektřinu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 300naše poděkování a vaše poselství národu

Poděkování na našem webu s možností připojení osobního sdělení národu. Máte 120 znaků, ale můžete mít i dvojnásobek v případě mimořádné literární hodnoty vašeho poselství. Pro jistotu nám raději pošlete obě verze. Plnohodnotný koncesionář na půl roku.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 400účastník davové scény

Poděkování na webu, koncesionář na půl roku. Navíc vás pozveme na natáčení davové scény před budovou soudu, kde bude probíhat proces s organizátory [URL="http://www.infobaden.cz/2011/08/27/misto-prazdninovych-dobrodruzstvi-deti-cekal-tabor-hruzy/"]dětského tábora hrůzy[/URL]. Pokud se probojujete do předních řad, stanete se nesmrtelnými jako viditelná součást naší reportáže. Obsah skandovaných hesel se dozvíte na místě, demonstraci řádně nahlásíme. Vlastní transparenty jsou povoleny. Bez občerstvení.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 600Digital pack

Všechna naše videa použitá během kampaně ve Full HD rozlišení plus bonusové pirátské video z natáčení, které nebude oficiálně zveřejněno. Certifikát celoročního koncesionáře, permanentka na [URL="http://www.infobaden.cz/2014/08/11/chodecka-revoluce-student-agency-vstupuje-do-pesi-dopravy/"]žlutý chodník[/URL] Student Agency. Poděkování na webu včetně osobního sdělení národu. Máte 240 znaků bez ohledu na literární hodnotu vašeho poselství.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000nic nechci

Nechci žádnou odměnu. Chci, abyste vybrané peníze investovali do televizního Infobadenu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,300sponzor infografiky

Chci, abyste vybrané peníze investovali do prvotřídních animovaných log, rotujících titulků, pestrobarevných ilustračních záběrů a dechberoucích předělů.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,800Big pack

Exkluzivní DVD s kompletním televizním Infobadenem za rok 2015. Infobaden triko. Kampaň 2014 ve Full HD rozlišení. [URL="http://www.infobaden.cz/2012/08/22/domaci-maturita-skoncila-tragedii-mladik-si-ponese-nasledky-po-zbytek-zivota/"]Domácí maturitní vysvědčení.[/URL] Vaše jméno v titulcích na konci videí, poděkování na webu včetně osobního sdělení národu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 3,000výroční parník Infobadenu

Dvě VIP vstupenky na výroční parník Infobadenu. Plavba po Vltavě, živá hudba, živé vstupy našich televizních moderátorů, plná loď příznivců skutečného seriozního zpravodajství. Kde jinde chcete s kýmkoli úspěšně diskutovat o problematice domácích maturit nebo legalizaci trampingu, než na parníku Infobadenu? Dvě Infobaden trika a download zpravodajské koláže z akce. Ve střižně se budeme snažit dostat do dokumentu i záběry s VIP hosty, pokud se udrží ve stavu, kdy použitím záběrů neutrpí jejich důstojnost.

Number of available rewards: 37/50

Reward unavailable

CZK 5,000pod vedením profesionálů

Dvě vstupenky na celodenní intenzivní seminář o progresivních žurnalistických technikách, komunikaci a kreativním psaní pod vedením profesionálů z redakce Infobadenu. Občerstvení a certifikát o absolvování v ceně. Vhodné pro kolegy z konkurenčních médií a studenty žurnalistiky. Dvě Infobaden trika a dvě vstupenky na parník.

Number of available rewards: 20/20

Reward unavailable

CZK 10,000pozvánka až do kuchyně

Pozveme Vás, abyste s námi strávili jeden z natáčecích dnů a osobně se seznámili s naším zpravodajským a televizním týmem. Během dne vám nabídneme několik možností stát se nesmrtelným jako součást jedné z natáčených televizních zpráv. Pokud budete chtít zachovat alespoň částečnou anonymitu své epizodní postavy, aby vás pak na ulici lidé nežádali o autogram, použijeme standardní televizní metody (zkreslený hlas, rozostřený obličej atd). Nebo si přineste svůj vlastní umělý plnovous, černé brýle a paruku. Čtyři vstupenky na parník.

Number of available rewards: 9/10

Reward unavailable

CZK 15,000večeře s Karolínou Valeš

Setkat se s hvězdou Infobaden TV mimo obrazovku je nyní realitou. Karolína má ráda orchideje, japonskou kuchyni, francouzská vína a filmy s Marlonem Brando. V ceně není zahrnuto občerstvení, šťastný výherce je hradí sám na místě.

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable

CZK 25,000partner

Poděkování s vašim logem na konci každého videa zveřejněného v roce 2015. Včetně kombinace všech odměn do 3 000 Kč, které si vyberete.

Number of available rewards: 9/10

Reward unavailable

CZK 50,000pro sponzory s tvůrčím potenciálem

Vyrobíme vaši vlastní soukromou Infobaden reportáž v rozsahu do 4 minut, se kterou se budete moci pochlubit při rodinném večírku, přátelům na blogu nebo během firemní oslavy. Znělka, newsroom a další pozadí, infografika, televizní předěly a všechny další signature prvky budou od nás, ale obsah a obsazení bude váš úkol. Pokud chcete mít profesionálně natočenou televizní zprávou o tom, že sousedovy větve zasahují do vaší zahrady nebo o zhoršené kvalitě pokrmů v restauraci, kam chodíte s kolegy na obědy, tak máte šanci. K tomu přidáme i další tři odměny v součtu do 10 000, které si vyberete.

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable

CZK 150,000exkluzivní partner

Reklama ve zpravodajství a na webu po dobu tří měsíců v roce 2015. Včetně všech výše uvedených odměn.

Number of available rewards: 3/4

Reward unavailable