021DOTmy1.png

DOTmy - Všechno je to v(o) lidech Hudba

Podpořte vznik debutového CD kapely DOTmy o nočních tramvajích, zvířátkách, co mají problém a o lidech a staňte se tak jeho součástí.

DĚKUJEME !!!
5/7/2019

DĚKUJEME !!!

Všechno je to v(o) lidech! Díky Vám se nám podařilo dosáhnout cílové částky - DĚKUJEME MOC všem, kteří nám podali pomocnou ruku! Ze samé radosti posíláme do světa náš malý videoklip ze zvonice na kopci (děkujeme Dmitri Berzonovi, Francis Sander a Pavlu Husovi, který tam vyšplhal i s kontrabasem). Snad Vás potěší tak jako Vy všichni nás.

ReachedCZK 58,350(117%)

117%
CZK 50,000requested
108contributors
Contribute

project authorDOTmy

Rewards

CZK 100Vděčnost až na Věčnost

Chcete nás podpořit, ale po hmotné odměně netoužíte? Budiž Vám odměnou naše vděčnost na věčné časy.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 150Vtip

Martin Leták má rád vtipy. Pokud zvolíte tuto odměnu, obdržíte lísteček s tajemným odkazem. Když tento odkaz zadáte do vyhledávače, otevřete bránu k deseti nejoblíbenějším vtipům nahraným tak, jak to umí jenom Leták.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2003, 2, 1 – slovo!

Řekněte jedno, dvě nebo tři slova a my pro Vás napíšeme báseň, haiku, bajku, povídku nebo pohádku. Napíšeme ji pěkně, pěkně taky přečteme, nahrajeme a pak ještě pošleme. Podepsáni pod tím budou kapelní textaři Dominika Prokopová a Honza Mrázek.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250CD Všechno je to v(o) lidech

Samotné CD bez příkras. CD Vám na křtu rádi podepíšeme, budete-li chtít.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 300CD + balení jihočeských vajec značky Nový Mrázek

CD se zvláštní přílohou. Domácími vajíčky, která snesou slepice rodiny Mrázkových na rodnou hroudu našeho klavíristy Honzy Mrázka z Velké Turné nebo našeho houslisty Josefa Nového ze Sušice. Vajíčka budou předána na křtu ve speciální tašce, kde budou jako v bavlnce.

Number of available rewards: 8/20

Reward unavailable

CZK 350CD + Pozdravit Pohledem

Odměnou Vám budiž CD Všechno je to v(o) lidech a ještě Vám pošleme pohled na míru s osobním věnováním ze společného letního buskingu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 400Pepa Vám dá lekci!

Libo anglickou konverzaci? Náš houslista Josef Nový s Vámi bude konverzovat celých 90 minut na předem dohodnutém místě na Vámi vybrané téma.

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 400Tomáš Vám dá lekci!

Lákala Vás vždy hra na akustickou kytaru? Po lekci s naším kytaristou a ostříleným učitelem Tomášem Knoblochem se nezaleknete žádného táboráku.

Number of available rewards: 1/5

Reward unavailable

CZK 450CD + svíčka DOTmy

CD Všechno je to v(o) lidech a speciální odměna do všech temných časů – ručně vyrobená svíčka ve stylovém skleněném svícnu designovaném zpěvačkou Dominikou Prokopovou.

Number of available rewards: 13/20

Reward unavailable

CZK 600CD, křest v páru a Želatina

Za touto položkou se skrývá hned několik odměn najednou. CD Všechno je to v(o) lidech, 2 speciální vstupenky na křest s rezervací toho nejlepší místa a k tomu výběr oblíbené Želatiny našeho kytaristy Ondry Schmidta. Nelze konzumovat během křtu.

Number of available rewards: 15/25

Reward unavailable

CZK 750CD + zpěvník .My, písničky

V rámci této odměny získáváte CD a k němu autorský ručně vyrobený zpěvník kapely DOTmy s vizuálem CD skvělé grafičky Helen Čubové. Zpěvník je obohacen o historii vzniku písniček a kapelní poznámky. Já, písničku už máte…Teď nastal čas na .My, písničky.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Milujeme DOTmy

Extra balíček sestavený kytaristou Ondrou Schmidtem jen pro Vás! Balíček obsahuje CD Všechno je to v(o) lidech, zpěvník .My písničky, mix Ondrovy oblíbené Želatiny a malé překvapení!

Number of available rewards: 9/15

Reward unavailable

CZK 3,000Skladba na přání – Vaše zvířátko - náš problém!

Složíme Vám píseň podle Vaše přání. O čem bude? O Vámi zvoleném zvířátku s námi vybraným problémem. Píseň pro Vás nahrajeme na video, které Vám i s osobním věnováním pošleme na Vaši emailovou adresu. Pokud budete souhlasit, zahrajeme tuto píseň i na našem koncertě a to hlavně pro Vás. A předem Vám řekneme na kterém.

Number of available rewards: 0/3

Reward unavailable

CZK 4,000První pomoc

Vy jste pomohli nám, my poskytneme pomoc Vám! Čtyřhodinový kurz první pomoci s Tomášem Knoblochem, instruktorem Červeného kříže a členem kapely DOTmy v jedné osobě. Na detailech se s Vámi osobně dohodneme po skončení projektu. Kurz je pro skupinu maximálně 10 osob.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 6,000DOTmy doma! A nebo jinde…

Stává se Vám často, že nestíháte být doma do tmy? Nevadí. Pořídíte-li si tuto odměnu, budete doma i s DOTmy. Přijedeme za Vámi a s radostí odehrajeme koncert u Vás doma nebo u Vás venku – na svatbě, oslavě, zahradě, půdě… Zkrátka, kde budete chtít! (Na podrobnostech se s Vámi dohodneme po skončení projektu. V případě velké vzdálenosti se může částka navýšit o cestovné. )

Number of available rewards: 3/3

Reward unavailable