poutac1.jpg

12h vytrvalostní Babetta závod Ostatní

Po více než 30 letech chceme uspořádat profesionální dvanáctihodinový vytrvalostní Babetta závod na rychlostním oválu v areálu firmy Tatra Kopřivnice

3/6/2018

NOVÁ KATEGORIE MOPEDŮ

Vycházíme lidem vstříc!

Další novinkou je otevření další, doplňkové, kategorie strojů a to:

Kategorie Moped Mix (Moped obecný-Mopedus Generalis) :-)

(limitovaný počet týmů - 15)

Do této kategorie spadá jakýkoliv jiný moped, tedy originální padesátka s přídavným šlapacím zařízením. ( Ostatní typy Babett, Korado, Stadion, Puch, Sachs, Herkules, Piaggio, Gizmo atd.) Vyhlašovaná budou první 3 místa.

Zde půjde o doplňkový závod. Vycházíme tak vstříc těm, kteří nemají přímo Babettu, ale chtěli by to také na okruhu pořádně rozjet a srovnat svůj stroj s ostatními.

Více v propozicích hlavního textu projektu.

ReachedCZK 145,000(100%)

100%
CZK 145,000requested
25contributors
Contribute

project authorBabettista

Rewards

CZK 50Vstupné divák 7-17 let

Vstupné do areálu Tatra v den konání závodů na celý den. 6-22h

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 50Parkovné auto divák

Přijeďte s autem pohodlně až na okruh (parkoviště uvnitř závodního oválu). Parkovné je na celý den. Počet parkovacích míst je omezen na 300 míst, proto doporučujeme nakoupit v předstihu, než se vyprodají. Týmy a stánkaři mají vozidla v ceně vstupného.

Number of available rewards: 300/300

Reward unavailable

CZK 100Vstupné divák 18+ let

Vstupné do areálu Tatra v den konání závodů na celý den. 6-22h

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Sponzorský dar 500 Kč

Za odměnu uvedeme Vaše jméno v seznamu sponzorů na Facebooku této události a budete mít svůj řádek i na sponzorské plachtě, která bude vytištěna před závodem a viditelně vyvěšena přímo v místě konání závodů. Součástí sponzorského daru je i vstupné pro jednu osobu v den konání akce, pokud se rozhodnete osobně dorazit. V každém případě nám napište na kontaktní email vaše jméno, příjmení, město, případně nick, abychom si Vás mohli spárovat 1:1.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Sponzorský dar 1000 Kč

Za odměnu uvedeme Vaše jméno v seznamu sponzorů na Facebooku této události a budete mít svůj řádek i na sponzorské plachtě, která bude vytištěna před závodem a viditelně vyvěšena přímo v místě konání závodů. Součástí sponzorského daru je i vstupné pro dvě osoby v den konání akce, pokud se rozhodnete osobně dorazit. V každém případě nám napište na kontaktní email vaše jméno, příjmení, město, případně nick, abychom si Vás mohli spárovat 1:1.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,000Sponzorský dar 2000 Kč

Za odměnu uvedeme Vaše jméno v seznamu sponzorů na Facebooku této události a budete mít svůj řádek i na sponzorské plachtě, která bude vytištěna před závodem a viditelně vyvěšena přímo v místě konání závodů. Živnostníci nebo firmy můžou zaslat své logo na náš kontaktní email. Součástí sponzorského daru je i vstupné pro čtyři osoby v den konání akce, pokud se rozhodnete osobně dorazit. V každém případě nám napište na kontaktní email vaše jméno, příjmení, město, případně nick, abychom si Vás mohli spárovat 1:1.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,000Malý stánek s pitím

postavte si na naší akci stánek s pitím do velikosti 3x3m (9m2). Obsluha max 3 lidi, vstupné v ceně

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 2,000Malý stánek s jídlem

postavte si na naší akci stánek s jídlem do velikosti 3x3m (9m2). Obsluha max 3 lidi, vstupné v ceně

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 2,000Malý stánek s moto tématikou

postavte si na naší akci stánek do velikosti 3x3m (9m2) s náhradními díly nebo moto doplňky. Obsluha max 3 lidi, vstupné v ceně

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 3,000Sponzorský dar 3000 Kč

Za odměnu uvedeme Vaše jméno v seznamu sponzorů na Facebooku této události a budete mít svůj řádek i na sponzorské plachtě, která bude vytištěna před závodem a viditelně vyvěšena přímo v místě konání závodů. Živnostníci nebo firmy můžou zaslat své logo na náš kontaktní email. Součástí sponzorského daru je i vstupné pro šest osob v den konání akce, pokud se rozhodnete osobně dorazit. V každém případě nám napište na kontaktní email vaše jméno, příjmení, město, případně nick, abychom si Vás mohli spárovat 1:1.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 4,000Velký stánek s jídlem a pitím

postavte si velký stánek (nad 3x3 m) s jídlem a pitím nebo 2 malé stánky - jeden s jídlem, druhý s pitím. Obsluha max 6 lidí, vstupné v ceně

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 4,000Velký stánek s moto tématikou

postavte si velký stánek (nad 3x3 m), kde budete prodávat náhradní díly, moto doplňky, apod. Obsluha max 6 lidí, vstupné v ceně

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 5,000Sponzorský dar 5000 Kč

Za odměnu uvedeme Vaše jméno v seznamu sponzorů na Facebooku této události a budete mít svůj řádek i na sponzorské plachtě, která bude vytištěna před závodem a viditelně vyvěšena přímo v místě konání závodů. Živnostníci nebo firmy můžou zaslat své logo na náš kontaktní email. Součástí sponzorského daru je i vstupné pro 8 osob v den konání akce, pokud se rozhodnete osobně dorazit. V každém případě nám napište na kontaktní email vaše jméno, příjmení, město, případně nick, abychom si Vás mohli spárovat 1:1.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 6,000Startovné za tým

Vytvoř tým 3-7 závodníků, společným úsilím vypiplejte jednu Babettu (viz pravidla závodu) do stavu, že hravě zvládne 12h nonstop jízdu a přijeďte si zazávodit na profesionální úrovni. Prosíme každý tým, aby nás po složení startovného zkontaktoval na email, uvedl na sebe emailový a telefonický kontakt, představil členy týmu a Babettu a hlavně si vybral jednu ze tří soutěžních kategorií Babetta 206-207 originál, Babetta 210-225 originál nebo Babetta speciál.

Number of available rewards: 24/40

Reward unavailable

CZK 6,000Startovné za tým Moped Mix (ne Babetta)

Vytvoř tým 2-7 závodníků, společným úsilím vypiplejte jeden moped do 50 ccm značky jiné než Babetta (viz pravidla závodu) do stavu, že hravě zvládne 12h nonstop jízdu a přijeďte si zazávodit na profesionální úrovni. Prosíme každý tým, aby nás po složení startovného zkontaktoval na email, uvedl na sebe emailový a telefonický kontakt, představil členy týmu a typ mopedu, s kterým se chcete utkat.

Expected delivery of the reward: June 2018

Number of available rewards: 14/15

Reward unavailable

CZK 10,000Sponzorský dar 10000 Kč

Za odměnu uvedeme Vaše jméno v seznamu sponzorů na Facebooku této události a budete mít svůj řádek i na sponzorské plachtě, která bude vytištěna před závodem a viditelně vyvěšena přímo v místě konání závodů. Živnostníci nebo firmy můžou zaslat své logo na náš kontaktní email. Součástí sponzorského daru je i vstupné pro 10 osob v den konání akce, pokud se rozhodnete osobně dorazit. V každém případě nám napište na kontaktní email vaše jméno, příjmení, město, případně nick, abychom si Vás mohli spárovat 1:1.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable