Markéta Uldrychová

Supported projects

promo-obal-7.png
Pan primář

Pan primář: Striktní strip z prostředí českého zdravotnictví k Vám přichází v knižní podobě.

zachrante knizky.png
Linka 451 aneb Zachraňte knížky!

Lidé pomáhají lékařům, divadelníkům, pivovarníkům... ale na knižní nakladatele se zapomnělo. Pomoci můžete i vy a ještě za to něco dostanete!

Screenshot 2020-02-08 at 17.03.12.png
Ewraker II

Historická fikce z počátku 10. století odehrávající se v Polsku a Česku. Vikingové, vražda sv. Ludmily, raný středověk na vlastní kůži.

HVL_Masaryk.jpgPatron
FSFilm: Provoz hvězdné lodi

Vesmírná produkce českých rozměrů! Natáčíme sci-fi fanfilmy a provozujeme "vesmírnou loď". Hledáme do týmu Patrony co si také chtějí splnit sen!

Screenshot 2019-01-22 at 22.43.32.png
Ewraker I

1. část historické fikce z počátku 10. století odehrávající se v Polsku a Čechách. Vikingové, vražda sv. Ludmily, raný středověk na vlastní kůži.

103196-logo-nadacni-fond-vorisek-2-jpg-400x.jpg
Teplá voda pro pejsky

Bohužel nám hrozí že v zimě budeme na útulku pro opuštěné pejsky Voříšek bez teplé vody.

Sáris startovac.jpg
Polámané zlatíčko Sára

Vyprávění malé Sáry, která se dostala do útulku se zlomeninami obou předních pacek a šance na to, že bude znovu chodit byla velmi nejistá.

mockup_02.jpg
KOČKY - NŮŽKY - PAPÍR!

Kalendář proti nudě a na pomoc kočkám. Na každý měsíc jedna aktivita. Stříhání, hledání, kreslení, hraní. Výtěžek z prodeje putuje do azylu LuckyCats.

husky2.png
Přežiješ?

V této knize přežiješ zombie apokalypsu jen tehdy, pokud se správně rozhodneš. Podpoř vydání mé prvotiny a zjisti, zda na to máš.

3911-patecnici-jsme-tu-pro-vas3-png-440x248.pngPatron
Pátečníci

Přednášky ze světa vědy a techniky, nejnovější poznatky ze všech oborů, záznamy, díky nimž můžete zapomenout na bezobsažné televizní kanály.