Vojtěch Kolář

Supported projects

1280x720_2.png
Bod Zlomu/Breaking Point - Studentský film

Ahoj! Jsme parta studentů multimédií na VŠE a natáčíme krátký film, který je kulminací našeho studia. Prosíme, podpořte nás! Díky Vám úspěšně dokončíme studium a dostaneme náš film na plátno Lucerny.

nahladovy obrazok iluze.jpg
ILUZE - ŠTUDENTSKÝ FILM

Staň sa našim strážnym anjelom, či pánom so zlatými galotami. Ako skupinka kamkošov a spolužiakov točíme tento semester krátky filmík ILUZE. Dokáž s nami, že máš dobrú karmu a že ťa svedomie nesvědí.

startovac.jpg
LODIČKY - STUDENTSKÝ FILM

Jsme tým 5 studentek Multimédií a točíme krátký hraný film. Podpoř nás a pomoz nám film dostat na plátno!

coverArtboard 1.jpg
Studentský film Plán F

Jsme studenti VŠE a natáčíme film o třech looserech, kteří chtějí rychle zbohatnout. Sedí v kavárně a házejí jeden nápad za druhým. Jak to dopadne? :)

miniatura2_startovac.jpg
LUKOSTŘELCI - STUDENTSKÝ FILM

Jsme tým 5 studentů a točíme náš absolventský film. Film o přátelství a lukostřelbě. Podpoř nás a pomoz nám film dostat na plátno!

uvodka3.jpg
NESPAVOST - STUDENTSKÝ FILM

Podpořte nás na cestě ke kvalitnímu krátkému filmu, který nám pomůže dokončit studium Multimédií a zahájit festival Multifest.

fb5.jpg
Rotten - studentský film

Pomozte nám odvyprávět příběh člověka, který se vrací po letech domů z vězení. Jak se mu podaří po návratu domů přesvědčit okolí o své nevině?

profilovka_2.png
PŘÍBĚH studentský film

Studenti točí film. Studentský. O dvou lidech, před kterými stojí jedno těžké rozhodnutí. V hlavní roli Pavel Nový. Přispějte a přijďte pak do kina!

STARTOVAC.png
Studentský film - Obsazeno

Chcete vidět krimikomedii Obsazeno? Staňte se součástí projektu a zachraňte štáb filmu! Každá pomocná ruka se počítá!

fotka na startovac.jpg
Bezoár Studentský film

Tak jako v životě, ne všechno je veselé, ale právě ty smutné události někdy rozpohybují věci okolo sebe. Stane se tomu tak i v našem filmu?