Markéta Rejzková

Supported projects

ikona široka.jpg
Delirium - studentský film

Pomozte nám dotáhnout náš studentský film do konce a dostat Delirium s Mirou Noskem na plátno kina Bio Oko. Nebudete litovat.

vzpomínka na Moniku.jpg
Vzpomínky na blázinec

Kniha "Vzpomínky na blázinec" jsou vzpomínky buď na to vtipné nebo zajímavé, co jsem na psychiatrii zažila nebo na to, co mým pobytům předcházelo.

sh1S.jpg
Cesta ze schizofrenie

Kniha o hledání příčin schizofrenie a možností její léčby psychologickými prostředky od vyléčeného schizofrenika s doslovem Pjéra la Šé'ze.

na web obalka knihy - finalni2.jpg
Cesta z temnoty mojí duše

Osobní zpověď ženy, která se potýkala s depresemi, mánií , psychózou a v současné době trpí panikou a silnou úzkostí. Bojuje a nevzdává se.

burger.jpg
Z právního hlediska neslušné

1 kluk. 41 příběhů. Vtip. Zoufalost. Radost. Šílenství. Smutek. Neuvěřitelné zážitky. Tohle všechno v jedné knize. Buď u toho a podpoř tento projekt!

malý obrázek.jpg
Z pekla do pekla

Vhoďte své dukáty do naší pokladnice a dáte tím vzniknout nevšední pohádce plné čertů, ze kterých se konečně strachy po… sadíte na zadek!

phryneFB.jpg
Pomozte Fisherce do Česka

Kultovní detektivka "Phryne Fisherová vyšetřuje " má šanci se konečně dostat také do Česka. První díl Kokain Blues čeká jen na vás!

rev01_02.jpg
Jak se moří revizoři

Podpořte nově vznikající celovečerní film Jak se moří revizoři, u kterého se v kinech konečně zasmějete!

startovač-malý.jpg
Jak se učí živě?

První kniha o českých inovativních školách. Rozhovory se zakladateli, řediteli a průvodci inspirativních škol. Zeptali jsme se jich, jak se učí živě?