Tomáš Peterek

Supported projects

106590987_10214313340907777_7600508051984224346_o.jpg
Slepičí traktor pro Zahradu Vesna

Před rokem jsme začali pěstovat zeleninu v Olomouci. Po úspěšném prvním roce, jsme se rozhodli rozšířit flotilu kurníku na kolech.

MRV_obalka_startovac.jpg
Má rusínská vyšívanka

Kniha, která vám odhalí duši Zakarpatí. Mladá autorka se vydala putovat po stopách své babičky a zamilovala se do tisíce tváří tohoto bájného kraje.

ok_n.jpg
Oto hmyzí detektiv - dotisk

Dotisk dětské, populárně naučné knihy o malém Otovi, který díky setkání s mravenci nalezl nový koníček i kamarády.

top 2.jpg
Pojďme spolu na zahradu

Kniha pohádek a aktivit pro děti a jejich dospěláky o tom, jak si společně navrhnout, založit a starat se o přírodní, permakulturní, zahradu.

PK_MD_startovac_1-2.jpg
kniha Můj domek

Podpořte tisk knihy pro děti, která jim pomůže snít, cítit, tvořit, myslet, postavit si svůj opravdový domek. Užít legraci a naučit se něco do života.

startovač-malý.jpg
Jak se učí živě?

První kniha o českých inovativních školách. Rozhovory se zakladateli, řediteli a průvodci inspirativních škol. Zeptali jsme se jich, jak se učí živě?

Ranecek_obalka_00.jpg
Pohádky do ranečku

Pomozte mi vydat pohádkovou knihu, která nejen oblaží dětské duše, ale také jim pomůže porozumět tématům, která zažívají doma, s kamarády či v sobě.

TRALALI_obalka4.jpg
Tralalí semínko pohádková kniha

Pohádka o neobyčejném semínku, které se uchytí v našem lese. Pomozte mi vydat knihu a rozšířit radost a moudrost Tralalího semínka do světa mezi lidi.