Veronika Kadlecová

Můj život dostal ten správný směr, když mi bylo 5 let a objevila jsem nový sport, twirling. Do té doby jsem se věnovala různým aktivitám - baletu, gymnastice, závodně aerobiku a dokonce jsem byla i členkou dramatického kroužku, kde jsme se pravidelně účastnily nejrůznějších představení. V roce 2007 začala má sólová kariéra a následující rok jsem se zúčastnila své první mezinárodní soutěže - Mistrovství Evropy v twirlingu ve španělském Granollers poblíž Barcelony. Od té doby vím, kam patřím..

Founded projects

COVER.jpg
Z JIHU ČECH DO SVĚTA S TWIRLINGEM!

Na úspěšném MČR vybojovaly STARLETTE ČB nominace na Světový pohár a Grand Prix ve Francii. Pomůžete nám poměřit síly s nejlepšími sportovci světa?

Cover.jpg
POŠLETE VERONIKU NA MISTROVSTVÍ SVĚTA

V ČR je letos neporažena. Veronika Kadlecová má šanci reprezentovat ČR v Norsku na MS v twirlingu. Pomůžete ji poměřit síly s atlety z celého světa?

!malyobrazek.jpg
SVĚTOVÝ POHÁR V TWIRLINGU

Pomozte Veronice Kadlecové s posledním krokem k reprezentaci ČR v prestižní celosvětové události twirlingového sportu - International Cup WBTF.

Supported projects

LOGOSTARTOVAC3.jpg
Muzikál Zaslaná pošta

Pomozte českobudějovickým muzikálovým tvůrcům získat finanční prostředky na realizaci originálního fantasy muzikálu podle knihy TERRYHO PRATCHETTA!

21369587_1722790691349490_6831554855428070176_n.jpg
Boj o Evropské zlato!

Jsme mažoretky z Hlučína. Parta, která má mnoho snů. Spoustu z nich jsme si již dokázaly splnit. Ale teď máme jeden obrovský! Mistrovství Evropy 2018.