Jeden kmen

Tvoříme a hrajeme tribální hudbu s prvky folku, world music, elektroniky a ambientu. Inspirací jsou nám silné příběhy, pro které hledáme ryzí hudební vyjádření, jazyk i vizuál, abychom je co nejlépe předali publiku. Mimo tento rámec se nebráníme výletům napříč hudebními žánry a spolupráci s dalšími tvůrci.

Founded projects

JK_nahravani_Basnj_zari2021_58.jpg
Jeden kmen | Basnj

Pomozte osvobodit ztracenou Zimu v novém hudebním příběhu od kapely Jeden kmen. Podpořte vydání druhé desky.

JK_startovac_uvod.jpg
Jeden kmen

Vstupte do tajuplného světa skřetích válečníků. Pomozte na svět unikátní fantasy VÝSTAVĚ a podpořte tak vznik knihy a hudebního alba.

Supported projects

zachrante knizky.png
Linka 451 aneb Zachraňte knížky!

Lidé pomáhají lékařům, divadelníkům, pivovarníkům... ale na knižní nakladatele se zapomnělo. Pomoci můžete i vy a ještě za to něco dostanete!

20451951_1587232081327679_5846333775497519756_o.jpg
Eda na cestách-Zakarpatí

Pomozte nám vytvořit cestopis pro děti s naší loutkou Edou Milotou, který se stane cestovatelem a seznámí vás a vaše děti se Zakarpatím.

nástroje_textil_pračlověk.jpg
Po nitkách do minulosti

Vizuální kniha, která vás provede tajemstvím dávného řemesla - tkaním stuh na destičkách. Vydejte se s námi do pravěku a naučte se tkát jako profíci!

pribehy3.JPG
Příběhy z kovářovic komína

Pohádková kniha pro děti i rodiče o krásném ale i těžkém životě na vesnici, o přírodě, lásce a o tom, co má v životě tu pravou cenu ...