Přístav

Jsme hudební kapela, která hraje "svůj vlastní" styl - tedy folk, s příměsí jazzu, okořeněný trampskými harmoniemi. Hudební scénou proplouváme zdárně již 19. rok.Pár posledních let je složení posádky následující: Aleš Hrbek - akustická kytara, Víťa Buriánek - sólová kytara, Kamil Mazálek - elektrický kontrabas, Jitka Buriánková - klávesy, Aleš Macků a Martina Hrbková - zpěv a perkuse. Hrát na lidi a pro lidi nás baví.

Founded projects

Supported projects

IMG_small.jpg
PETR NOVOTNÝ | NA DŮCHODĚ

Práve v těchto dnech oslaví 65 let na světě a 30 let na hudební scéně. A my si myslíme, že si zaslouží mít vlastní cédéčko. Co vy na to ?

KDO_podporte_knihu.jpg
KAŽDÝ DEN ODVAHU

Zpěvák kapely Mňága a žďorp Petr Fiala vydává knihu fejetonů publikovaných v Reflexu v letech 2019 - 2022.

Cow-back_-8-1024x683.jpg
Ladybirds | Šachovnice

Tři bláznivé maminy a jejich písničky o platonických i opravdových láskách minulých, současných i budoucích. Chcete to slyšet ? Pomozte nám!

2018 - FaleÜnß karta_01__.jpg
FALEŠNÁ KARTA | ZATRACENÍ BLÁZNI

Naše nejnovější písničky s vůní lesa, ohně a dálek bychom brzy rádi vydali na CD a vyrobili také klip. Pomůžete nám s tím? Za podporu děkujeme!

Promo foto_NMK_zmenšené.jpg
Nevermore & Kosmonaut: nové album

Podpořte vznik nového alba brněnské hudební skupiny Nevermore & Kosmonaut, které se jmenuje XCR-9 s podtitulem "Písně do rakety".

Barva_kapky_startovac2.jpg
Ivo Cicvárek - album Padá

14 nových písniček. Doprovodná kapela Velký svět: klavír, kytara, samply, cello, bicí, basa. Skvělí hosté navrch. Originální texty. Muzika s duší!