Jan Pečenka

Supported projects

zachrante knizky.png
Linka 451 aneb Zachraňte knížky!

Lidé pomáhají lékařům, divadelníkům, pivovarníkům... ale na knižní nakladatele se zapomnělo. Pomoci můžete i vy a ještě za to něco dostanete!

video-CF-16-9a.png
Trabantem tam a zase zpátky

Pomozte nám natočit náš nejlepší film a nejdelší seriál! Dokončujeme cestu kolem světa a vyrážíme s plnou parádou se žlutým cirkusem z Indie až domů!

urzanarchy.1920x1080.jpg
Anarchokapitalismus

Podpořte a získejte první českou knihu o anarchokapitalismu! Dílo, jež Urza léta tvořil, je již jen krůček od svého zrození a potřebuje vaši pomoc.

iPure_logo_CB+G.jpg
iPure.cz - Prémiový Apple magazín

Chcete se začíst do kvalitních Apple článků, nebýt obtěžováni reklamou a spekulacemi? Pomozte nám vybudovat špičkový elektronický Apple magazín.

169_doplnekv.jpg
Datapoušť

Podpořte vydání limitované edice kyberfantastického románu Datapoušť - epického příběhu na hranici dat a lidskosti. #czechscifi

Selsky_rozum_banner_Startovac.jpg
Selský rozum

Dokumentární film o zemědělství, sedlácích i největším sedlákovi všech dob. Film je natočený, potřebujeme prostředky na kinodistribuci.

web_crowd_23.jpg
Kniha úspěchů

Podpořte KNIHU ÚSPĚCHŮ, nástroj pro zaznamenávání pozitivních momentů, který vám pomůže být spokojenější a motivovanější.

image2992.png
Ten, kdo jiným jámu kopá

Velice netradiční westernový gamebook od party kamarádů, co se vyžívají v absurdním a osobitém druhu humoru. Obsahuje hrobníka v hlavní roli.