Kateřina Doležalová

Máma říká: "V porodnici se mi narodila krásná, milá, hodná holčička, pak se něco zvrtlo a oni mi dali tebe." - hups! Nadšený spisovatel a cestovatel. Náměty sbírám všude, i na cestách. Jen za rok 2016 jsem navštívila více jak sedm zemí, mezi nimi Mexico, Zanzibar či Belize. Mezi mé poslední kousky patří například cesta na motorce po Evropě, cca 5.000km - než jsem vyjela, na motorce jsem neměla najezděno nic. Nejlépe mě vystihují slova: šílená, tvrdohlavá a odhodlaná.

Founded projects

logo.jpg
Ze zápisníku pokojské

Humorná kniha, již podruhé! Tentokrát z Anglické divočiny! Aneb zápisky, které nejspíš neměly spatřit světlo světa... (hups)

ZZN1.png
Ze zápisníku námořníka

Kniha připravená k vyplutí! Chudák kapitán však zase trochu přebral, pomozte mu prosím najít cestu do přístavu, odmění se vám za to Zápisníkem!

Supported projects

075-Propped-6x9-Paperback-Book-Mockup-Prevcisty hrbet ctverec.png
DARUMI

Ráda bych s vaší pomocí vydala Fantasy-LGBT knihu Darumi, ve které se prolíná snový svět a realita.

web_crowd_23.jpg
Kniha úspěchů

Podpořte KNIHU ÚSPĚCHŮ, nástroj pro zaznamenávání pozitivních momentů, který vám pomůže být spokojenější a motivovanější.

image2992.png
Ten, kdo jiným jámu kopá

Velice netradiční westernový gamebook od party kamarádů, co se vyžívají v absurdním a osobitém druhu humoru. Obsahuje hrobníka v hlavní roli.

POMŮŽETE MINAHRÁT ALBUM? _)-4.png
Pokáčovo nové album

Jsem písničkář a textař, který by rád posbíral své songy z různých zákoutí internetu a poskládal z nich plnohodnotné album - pomůžete mi? :)

issac-v-uzkych-16-9.jpg
Isaac v úzkých

Máte pocit, že nemá smysl žít nebo jste v úzkých? Ne? Gratulujeme! Někteří lidé ve vašem okolí ale možná právě tohle teď zažívají. Pomozme jim spolu.

Wrael Startovač.jpg
Odkaz tastedarů: Ydris

První kniha nové fantasy ságy je připravena k vydání. Doprovázíme ji ilustracemi, hudbou a enormní mapou. Buďte nám oporou!