Zdeněk Burian

Supported projects

20819691_1448896325195254_4543101165813637176_o (1).jpg
LADA Svetom - Film

Film z našej najväčšej výpravy LADÁzia je na spadnutie. Kým sme napísali a vydali knihu, v strižni sa makalo! Ale do cieľa nám ešte trochu chýba.

video-CF-16-9a.png
Trabantem tam a zase zpátky

Pomozte nám natočit náš nejlepší film a nejdelší seriál! Dokončujeme cestu kolem světa a vyrážíme s plnou parádou se žlutým cirkusem z Indie až domů!

MCH23180.JPG
David Pabiška znovu na Dakaru

Pokusím se prodloužit ještě jednou rekord v počtu dojetých Dakarů v řadě. Zatím mám na kontě deset úspěšných účastí a ta jedenáctá je přede mnou.

startovac-5-holek-tuktuk-v2.jpg
5 holek v tuktuku

Dobrodružství v holčičím stylu. Pomozte nám natočit film, první svého druhu. 5 holek, 2 tuktuky a Jižní Amerika!

kubanec-kresba3.jpg
KUBÁNEC

Původní úsměvný český román o životě motorkáře - audiokniha vyprávějící příběh starý více než 35 let, který svými kresbami doprovodí Petr Urban...

DSC_0766 - kopie.jpg
Plachty pro La Grace!

Pomozte nám získat nové plachty pro českou plachetnici La Grace a dovolte tak českým námořníkům zúčastnit se The Tall Ships Races 2017!

Wrael Startovač.jpg
Odkaz tastedarů: Ydris

První kniha nové fantasy ságy je připravena k vydání. Doprovázíme ji ilustracemi, hudbou a enormní mapou. Buďte nám oporou!

Štartovač logo2.jpg
Afrika na pionieri

„Je to vo sviečkach“ bolo naše heslo pri opravách v Kazachstane. Afrika bude podobná, no tentokrát vám všetko natočíme. Poďte sa previesť s nami!

HLAVICKA STARTOVAC-1.jpg
dokument POD HELMOU

Nenechte nás vyloupit banku v helmách. Přispějte nám na dokončení dokumentu o životě v jedné stopě od prvního odpíchnutí po poslední zabublání.

nikyNESMIzastavitHLAVNIfoto1ku1_2.jpg
Niky nesmí zastavit!

Jsem Nicolas Musil a s Vaší podporou bych chtěl zůstat za volantem motokáry i v příští sezóně 2017 a uspět na mezinárodním finále Easykart v Itálii.

stamp_blue_vetsi.png
30 LET S MŇÁGOU

Pomozte nám oslavit 30 let kapely! Chystáme vydání nového alba, zpěvník všech písniček, kalendář a narozeninový koncert!