Petr Holeček

Supported projects

cf-zaba-otvirak.png
Žlutá žába pluje do Mongolska

Pomozte nám natočit nejnovější film a seriál žlutého cirkusu! Vyrážíme do neznáma autem, proti kterému je trabant luxusní limuzína. Autem, které nemá dveře ani střechu, zato plave!

video-CF-16-9a.png
Trabantem tam a zase zpátky

Pomozte nám natočit náš nejlepší film a nejdelší seriál! Dokončujeme cestu kolem světa a vyrážíme s plnou parádou se žlutým cirkusem z Indie až domů!

logo-art-704x396-B.png
Rytmik Studio

Hudební sandbox. Laik během pár minut složí skladbu z připravených hudebních kostek, zatím co profesionál může jít do hloubky a mít kontrolu nad vším.

startovac cover v 2 small.jpg
První Češi na Poháru Gordona Bennetta

Jako první český tým v dějinách se 8. září 2017 zúčastníme extrémního závodu plynových balonů, Poháru Gordona Bennetta. Podpořte, prosím, náš start!

startovac-uvodni-foto3.jpg
Jablkoň po čtyřicítce

Jablkoň letos slaví čtyřicáté výročí od svého založení. Oslavte toto jubileum s námi a pomozte s dokončením knihy Jablkoň po čtyřicítce. Děkujeme.

kolaz_startovac4.jpg
Kniha Svědomí slova

Projekt na podporu vydání knihy o devadesátileté historii Českého PEN klubu, založeného v roce 1925 spisovatelem Karlem Čapkem

yy.png
Vydání kuriozit z církevních dějin

Historie je plná kuriózních příběhů - což platí i pro církevní dějiny. Ať už se zajímáte o dějiny, či jen hledáte čtení na odreagování, máme tip.

1913 Postcard se jmenem.jpg
1913

Vídeň, 1913. V zakouřené kavárně se náhodně potkávají čtyři muži. Masaryk, Uljanov, Džugašvili a Hitler. Mrazivý román Ladislava Větvičky, 250 stran.

SZMP_640x360_v2.jpg
PĚT TUCTŮ ČOMBEHO

Filmový dokument o jedné z nejvýraznějších osobností hudební scény u nás, špičkového kytaristy, hudebního skladatele. U příležitosti Michalových "60"!