Jitka Ládrová

Milovnice fantasy, která touží nejen psát, ale také chce, aby její příběhy někdo četl. Ráda spolupracuje s dalšími českými a slovenskými autory a podílí se s nimi na tvorbě něčeho většího. Startovač považuje za skvělou příležitost, jak dát lidem vědět o své práci. :)

Founded projects

mesto_kralu_maly.png
Město králů | fantasy sborník

Neobvyklý sborník spojující osm autorů a jeden fantasy svět. Buď u toho, když se lámou dějiny. Město králů ti právě teď otevírá své brány!

Supported projects

Cow-back_-8-1024x683.jpg
Ladybirds | Šachovnice

Tři bláznivé maminy a jejich písničky o platonických i opravdových láskách minulých, současných i budoucích. Chcete to slyšet ? Pomozte nám!

DSC00632.jpg
Evropa potřebuje Piráty!

Míříme do Evropského parlamentu – buďte s Piráty na stejné palubě. Vaše hlasy pomůžou změnit Evropu!

Wrael Startovač.jpg
Odkaz tastedarů: Ydris

První kniha nové fantasy ságy je připravena k vydání. Doprovázíme ji ilustracemi, hudbou a enormní mapou. Buďte nám oporou!

startovac_obalka.jpg
Žena se lvem

Pomozte nám vydat první svazek ze čtyřdílné antologie ryze ženské fantastiky. Objevte nespoutanou fantazii lvic české a slovenské literatury!

0.jpg
Přátelství s podzemím

Pomozte mi vydat moje debutové album a postrčit tak se mnou žánr folku do 21. století. Symbioticky míchám podstatu folku, textařinu, s loopingem ...

BANNER_DS.jpg
Drsný Spasitel

Filmová adaptace podle knihy jednoho z nejúspěšnějších autorů české fantastiky Miroslava Žambocha, který sám napsal scénář k filmu.