M+V+J Vosáhlovi

Supported projects

cf-zaba-otvirak.png
Žlutá žába pluje do Mongolska

Pomozte nám natočit nejnovější film a seriál žlutého cirkusu! Vyrážíme do neznáma autem, proti kterému je trabant luxusní limuzína. Autem, které nemá dveře ani střechu, zato plave!

video-CF-16-9a.png
Trabantem tam a zase zpátky

Pomozte nám natočit náš nejlepší film a nejdelší seriál! Dokončujeme cestu kolem světa a vyrážíme s plnou parádou se žlutým cirkusem z Indie až domů!

startovac-5-holek-tuktuk-v2.jpg
5 holek v tuktuku

Dobrodružství v holčičím stylu. Pomozte nám natočit film, první svého druhu. 5 holek, 2 tuktuky a Jižní Amerika!

indos.jpg
Kniha INDIÁNI

Pomozte nám s výrobou netradiční dětské knížky o INDIÁNECH! Objevujte s námi život původních obyvatel Severní Ameriky...

image2992.png
Ten, kdo jiným jámu kopá

Velice netradiční westernový gamebook od party kamarádů, co se vyžívají v absurdním a osobitém druhu humoru. Obsahuje hrobníka v hlavní roli.

POMŮŽETE MINAHRÁT ALBUM? _)-4.png
Pokáčovo nové album

Jsem písničkář a textař, který by rád posbíral své songy z různých zákoutí internetu a poskládal z nich plnohodnotné album - pomůžete mi? :)

DSC_0766 - kopie.jpg
Plachty pro La Grace!

Pomozte nám získat nové plachty pro českou plachetnici La Grace a dovolte tak českým námořníkům zúčastnit se The Tall Ships Races 2017!

Štartovač logo2.jpg
Afrika na pionieri

„Je to vo sviečkach“ bolo naše heslo pri opravách v Kazachstane. Afrika bude podobná, no tentokrát vám všetko natočíme. Poďte sa previesť s nami!

PF_maly.jpg
POMÁHÁME FOTOGRAFIEMI

CHCEME SE ZAS FOTIT, CHCEME ZAS VISET NA VÝSTAVĚ!! Pomozte našim kamarádům s mentálním postižením bavit se při focení a upořádat výstavu fotografií.

DKS Děláme čaje.jpg
Dyzajn k sežrání!

Podpořte aktivní osoby se zdravotním postižením a rozjezd jejich projektu – výrobu speciální edice čajů, které potěší tělo i duši...

Albanśka vyzva YT.jpg
Méně žhavá cesta do Albánie

Albánské výzvě shořelo auto. Pomozte nám koupit nové, ať příště nemusíme vyrážet s předstihem na koloběžkách.