K.

Supported projects

kniha brozovana nahled bigger.jpg
Tři chlapi na safari

Safari znamená cesta. Cesta do africké divočiny za zvířaty. Tři chlapi se vypravili do Tanzanie na safari a jeden z nich o tom napsal knihu plnou lvů, slonů a pakoňů.

vizualizace-16-9_text.jpg
Knížka bajek Zvěřinec pana Ezopa

Staletími prověřené bajky u Vás doma... Podpořte nezávislé umění a objednejte si bohatě ilustrovanou knihu s laskavým vyprávěním pro dnešního čtenáře!

bulanci_thum.png
Bulánci se vrací

Hra Bulánci byla v době své slávy na většině školních PC. Pojďme se znovu tvrdě postavit za práva měkkých a dejme plochým polštářům nový rozměr!

titulni.jpg
Zažít Maltu!

Více než 700 kilometrů v nohách, tři páry zničených bot, 68 lahví vypitého vína. Kniha, která vám umožní to, co vám žádná cestovka nenabídne.

prepping.jpg
PREPPING aneb BUĎTE PŘIPRAVENI

Předmětem tohoto projektu je kniha zabývající se problematikou preppingu (připravenosti) v každodenním životě a po případném kolapsu civilizace.

hra_strom male foto.jpg
Desková hra Milujeme Šumavu

Jedinečná, naučná a zábavná desková hra Milujeme Šumavu nejen pro milovníky Šumavy. Chceš být král Šumavy? Nedejbože Lufťák?!

IMG_5192E5B25C9E-1.jpeg
Mr.Kubelík show

Podpořte Mr. Kubelík show. Rádi bychom vám i do budoucna přinášeli pálivé rozhovory, kde si nebereme žádné servítky a k tomu potřebujeme Vás.

čr banka.jpg
Za koledou kolem světa

Podpořte vydání vánočního alba dua Martin Čepelík & Andrea Mineva ZA KOLEDOU KOLEM SVĚTA a s ním i kulturu #vsalonkuzazávěsem.

0000aaa.jpg
Tři cesty - cestopisná kniha

Můžete podpořit vydání cestopisné knihy Tři cesty, která Vás zavede do dalekých končin naší nádherné zeměkoule.

Logo štartovač.jpg
KniHra Od Tatier k Aralu

KniHra - kniha a hra v jednom pre veľkýcha aj malých. Oslávme spolu 10. výročie cesty do Kazachstanu na legendárnych motorkách značky Jawa Pionier.

promo-obal-7.png
Pan primář

Pan primář: Striktní strip z prostředí českého zdravotnictví k Vám přichází v knižní podobě.

Drexler PL.jpg
Verschluss polsky

Verschluss je kniha o alternativním Československu, které se brání před fašisty a komunisty... jinou formou diktatury. Pojďme ji přeložit do polštiny!

86609170_617084515823467_8315223703449239552_o.jpg
Přicházejí vlci

Ilustrovaná kronika. O vlcích. O vlcích vracejících se po mnoha desítkách let do našich lesů.

2018_02_03_sobota_45_.jpg
Kallen debutuje s Obrazy podivnosti.

Jednoduché a surové písně o životních problémech a šedi společnosti, aneb moje první CD, které vás potřebuje, aby mohlo spatřit světlo světa.

Screenshot 2020-02-08 at 17.03.12.png
Ewraker II

Historická fikce z počátku 10. století odehrávající se v Polsku a Česku. Vikingové, vražda sv. Ludmily, raný středověk na vlastní kůži.

STARTOVAC.jpg
vydání fantasy knihy Ne/Být vlkem

Třináctiletý projekt v němž se deset let budoval svět a tři roky samotný příběh, který vypráví o člověku, který není člověk a vlku, který není vlkem.

Screenshot 2019-01-22 at 22.43.32.png
Ewraker I

1. část historické fikce z počátku 10. století odehrávající se v Polsku a Čechách. Vikingové, vražda sv. Ludmily, raný středověk na vlastní kůži.

logo.jpg
Ze zápisníku pokojské

Humorná kniha, již podruhé! Tentokrát z Anglické divočiny! Aneb zápisky, které nejspíš neměly spatřit světlo světa... (hups)

malý obrázek.jpg
Konec námořníků v Čechách

Olda Preisler řečený Olaf se plavil víc jak čtvrt století na různých československých lodích. Pomoz nám vydat jeho nevážně míněné paměti!

indos.jpg
Kniha INDIÁNI

Pomozte nám s výrobou netradiční dětské knížky o INDIÁNECH! Objevujte s námi život původních obyvatel Severní Ameriky...

Untitled design.jpg
FIT STEZKY

Podpořte Fit stezky a žijte s námi naplno! Unikátní propojení běhu, cvičení a vzdělávání na čerstvém vzduchu pro celou rodinu.

JK_startovac_uvod.jpg
Jeden kmen

Vstupte do tajuplného světa skřetích válečníků. Pomozte na svět unikátní fantasy VÝSTAVĚ a podpořte tak vznik knihy a hudebního alba.

Uvodka2.png
hambART 2017

Hambart 2017 je netradiční artbook oslavující krásu japonských žen. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým a podpořte tuto sérii ilustrací.

image2992.png
Ten, kdo jiným jámu kopá

Velice netradiční westernový gamebook od party kamarádů, co se vyžívají v absurdním a osobitém druhu humoru. Obsahuje hrobníka v hlavní roli.

woodslack_footer.jpg
WoodSlack Fest

Podpořte nezávislý festival, který si šlape svojí cestou. Přijďte se pobavit, za hudbou, sportem nebo relaxovat. A nezapomeňte nás podpořit! :)

16864907_1626913937337018_2655949382139426199_n.png
366 dní za katrem

Co se stane, když se ve vězení ocitne svérázný pisálek? Ponořte se do příběhu muže s kůží scvrklého pomeranče, kterému stačila k revoluci pouhá tužka!

ZZN1.png
Ze zápisníku námořníka

Kniha připravená k vyplutí! Chudák kapitán však zase trochu přebral, pomozte mu prosím najít cestu do přístavu, odmění se vám za to Zápisníkem!

ořez_pro_startovač.jpg
Města - hrací karty

Pomozte k vydání originálně ilustrovaných hracích karet s tématikou našich měst.

Wrael Startovač.jpg
Odkaz tastedarů: Ydris

První kniha nové fantasy ságy je připravena k vydání. Doprovázíme ji ilustracemi, hudbou a enormní mapou. Buďte nám oporou!

Štartovač logo2.jpg
Afrika na pionieri

„Je to vo sviečkach“ bolo naše heslo pri opravách v Kazachstane. Afrika bude podobná, no tentokrát vám všetko natočíme. Poďte sa previesť s nami!

EricHall-e1475157200341.jpg
"Za každou cenu"

Podpořte unikátní knihu ze série románů z první světové války! Kniha se odehrává roku 1914 a pojednává o příběhu mladého britského odstřelovače.

video-CF-16-9.jpg
Trabantem napříč Tichomořím

Svět patří těm, co se neposerou, a tak vyrážíme na další kontinent točit další film. Opět ve velmi výživné sestavě. Jdete do toho s námi?