Michael Newchop

Český autor vědecko - fantastické literatury. Vlastním jménem Michal Novotný. Narodil se v roce 1975 v Podpořanech v okrese Louny, ale většinu života tráví v Plzni a jejím okolí. Vystudoval České vysoké učení technické v Praze a v současnosti pracuje jako inspektor v oboru bezpečnosti práce ve stavebnictví na Oblastním inspektorátu práce pro Plzeňský kraj a Karlovarský kraj se sídlem v Plzni. Mezi jeho koníčky patří zejména: fantasy online hry, metal, sci-fi a fantasy literatura, mořský rybolov a bojové sporty (poslední jmenovaný pouze v gaučovém provedení). Umělecký pseudonym: 'Michael Newchop' Dvoudílný sci-fi román METALSTORY – Příběh kovu je jeho autorským debutem.

Founded projects

eBook Cover.jpg
METALSTORY - Příběh kovu

Český vědecko-fantastický román inspirovaný Dunou Franka Herberta a teorií pravěkých astronautů. Epický příběh o konfliktu mysli a kovu, s rozsahem na dvě knihy.

Supported projects

kniha brozovana nahled bigger.jpg
Tři chlapi na safari

Safari znamená cesta. Cesta do africké divočiny za zvířaty. Tři chlapi se vypravili do Tanzanie na safari a jeden z nich o tom napsal knihu plnou lvů, slonů a pakoňů.