Marek Novotný

Marek Novotný (* 1971) bydlí s manželkou a třemi dcerami v Třemošné u Plzně. Pracuje jako manažer v oboru IT. Jeho oblíbeným cílem je Afrika, kam se snaží cestovat tak často, jak to jen okolnosti dovolí. Kromě safari v panenské africké divočině jej zajímá i historie prozkoumávání a objevování Afriky. Není proto překvapivé, že stejně je zaměřená i jeho prvotina Tři chlapi na safari (2023).

Founded projects

kniha brozovana nahled bigger.jpg
Tři chlapi na safari

Safari znamená cesta. Cesta do africké divočiny za zvířaty. Tři chlapi se vypravili do Tanzanie na safari a jeden z nich o tom napsal knihu plnou lvů, slonů a pakoňů.

Supported projects

titulka letter.png
Napsáno jazykem

Připravovaná sbírka stručných i rozmáchlých úvah o problematických jevech z široširých bojišť češtiny, na něž autor narazil jak v souvislosti se svou profesí jazykového korektora, tak i vůkolem sebe.

eBook Cover.jpg
METALSTORY - Příběh kovu

Český vědecko-fantastický román inspirovaný Dunou Franka Herberta a teorií pravěkých astronautů. Epický příběh o konfliktu mysli a kovu, s rozsahem na dvě knihy.

1913 Postcard se jmenem.jpg
1913

Vídeň, 1913. V zakouřené kavárně se náhodně potkávají čtyři muži. Masaryk, Uljanov, Džugašvili a Hitler. Mrazivý román Ladislava Větvičky, 250 stran.

video-CF-16-9.jpg
Trabantem napříč Tichomořím

Svět patří těm, co se neposerou, a tak vyrážíme na další kontinent točit další film. Opět ve velmi výživné sestavě. Jdete do toho s námi?