PeTr Prochazka

Supported projects

cf-zaba-otvirak zima.png
Žlutá žába - vánoční vydání

Pořiďte si super dárky na Vánoce a pomozte nám natočit nejnovější film a seriál žlutého cirkusu. Vyrážíme na cesty autem, které nemá dveře ani střechu, zato plave!

Logo štartovač.jpg
KniHra Od Tatier k Aralu

KniHra - kniha a hra v jednom pre veľkýcha aj malých. Oslávme spolu 10. výročie cesty do Kazachstanu na legendárnych motorkách značky Jawa Pionier.

MRV_obalka_startovac.jpg
Má rusínská vyšívanka

Kniha, která vám odhalí duši Zakarpatí. Mladá autorka se vydala putovat po stopách své babičky a zamilovala se do tisíce tváří tohoto bájného kraje.

20819691_1448896325195254_4543101165813637176_o (1).jpg
LADA Svetom - Film

Film z našej najväčšej výpravy LADÁzia je na spadnutie. Kým sme napísali a vydali knihu, v strižni sa makalo! Ale do cieľa nám ešte trochu chýba.

montazgaraz.jpg
Garáž.cz TV Show

Podpořte nezávislý motoristický pořad Garáž.cz. S vaší pomocí natočíme další sérii originálního automobilového pořadu, který podle nás v Česku chybí.

IMG_2636a.jpg
LADA Svetom - LADÁzia 2017

Dve nadupadné ruské mašiny, šesť majstrovských vodičov, 20 000 kilometrov cez Čínu, Pakistan, Indiu, Himaláje, Nepál a Barmu až niekam do Laosu.

kubanec-kresba3.jpg
KUBÁNEC

Původní úsměvný český román o životě motorkáře - audiokniha vyprávějící příběh starý více než 35 let, který svými kresbami doprovodí Petr Urban...

HLAVICKA STARTOVAC-1.jpg
dokument POD HELMOU

Nenechte nás vyloupit banku v helmách. Přispějte nám na dokončení dokumentu o životě v jedné stopě od prvního odpíchnutí po poslední zabublání.

P6230038_renamed.jpg
Škodou napříč střední Asií.

Pomozte nám s naší expedicí se 47 let starou škodou babčou Barčou, po stopách velbloudích karavan střední Asií s cílem v městě Samarkand a zase zpět.

cropped3.jpg
LADA Svetom

Zažijeme poriadne Africké dobrodružstvo a napíšeme z neho cestopis, ktorý rozhodne deťom pred spaním čítať nebudete! Zažite to na vlastnej koži ;).

video-CF-16-9.jpg
Trabantem napříč Tichomořím

Svět patří těm, co se neposerou, a tak vyrážíme na další kontinent točit další film. Opět ve velmi výživné sestavě. Jdete do toho s námi?