Ondřej Kepka

Jsem herec a režisér a vášnivý fotograf. Asi mě znáte jako Honzíka z Arabely, autora filmové Ondřejovy školy - možná jako moderátora Nočního Mikrofóra ČR - asi nevíte, že jsem vášnivý vodák a nadšený horský turista. Obdivuji tvorbu Karla Čapka a snažím se jeho myšlenky přiblížit dnešním čtenářům. Karel Čapek dělal hodně věcí a všemu chtěl rozumět. Neumím psát jako on, ale snažím se jeho očima vnímat svět, poznávat nové věci, obdivovat dokonalost přírody a tím vším obohacovat sebe a okolí.

Founded projects

KC_kolaz_01_2.jpg
Dopisy od Karla Čapka

Napínavá dokumentární road-movie, ve které herec a režisér Ondřej Kepka pátrá po stopách legendární cesty Karla Čapka po Velké Británii.

Supported projects

WHITE4000.jpeg
Pohádková knížka

Chci své babičce splnit sen. Předat pohádky, které celý život psala pro mne, dalším dětem. Chci říct: ,,babičko, tohle je tvá kniha. Dokázala jsi to."

NÁPIS.jpg
Dům sladkostí

Kriminální drama na podkladu skutečné události. Studentský film o dvou bratrech s neznámou minulostí, která je záhadnější, než si sami myslí.

16ku9logo.png
SÁZKA - studentský film

Staňte se součástí zajímavého projektu tvořeného studenty Multimédií v ekonomické praxi na VŠE a pomozte nám natočit kvalitní hořkou komedii! :)

miniTitulníStránka.jpg
(bá)Snění

Konec psaní básní "do šuplíku", čas jít s kůží na trh! Nečekat AŽ... . Toto datum totiž v kalendáři chybí. Díky Vaší podpoře, pro mě může nastat TEĎ.

Youtube_cover_RUGBY_FULL_s.jpg
Nakopněte české ragbistky

Reprezentační tým ženského ragby se poprvé v historii může zúčastnit finále skupiny Evropského poháru. Potřebuje ale vaši podporu.

SZMP_640x360_v2.jpg
PĚT TUCTŮ ČOMBEHO

Filmový dokument o jedné z nejvýraznějších osobností hudební scény u nás, špičkového kytaristy, hudebního skladatele. U příležitosti Michalových "60"!

train-527849_1280.jpg
Železniční pohádky

Pomozte nám vydat knihu železničních pohádek. Pohádkami chceme potěšit děti už pod vánočním stromečkem.

hgsdc.jpg
CESTA VZHŮRU

Radek Jaroš v unikátním celovečerním dokumentárním filmu o zdolávání vrcholů země i života...