David "Goliath" Brhlík

Podpořené projekty

bulanci_thum.png
Bulánci se vrací

Hra Bulánci byla v době své slávy na většině školních PC. Pojďme se znovu tvrdě postavit za práva měkkých a dejme plochým polštářům nový rozměr!

mesto_kralu_maly.png
Město králů | fantasy sborník

Neobvyklý sborník spojující osm autorů a jeden fantasy svět. Buď u toho, když se lámou dějiny. Město králů ti právě teď otevírá své brány!

zachrante knizky.png
Linka 451 aneb Zachraňte knížky!

Lidé pomáhají lékařům, divadelníkům, pivovarníkům... ale na knižní nakladatele se zapomnělo. Pomoci můžete i vy a ještě za to něco dostanete!

startovac title 169.jpg
Kubrt vs Deskovky 2019

Kubrt je hráč, sběratel solitérních deskových her a odvážný dobrodruh hledající nové způsoby, jak využít své sbírky jiných než solitérních her.

maly-obrazek2.png
Dračí kalendář 2020

Vypusťme do světa draky! Přiložte tlapu k dílu a pomozte nám vydat kalendář plný krásných ilustrací s draky od českých a slovenských výtvarníků.

malý obrázek.jpg
Z pekla do pekla

Vhoďte své dukáty do naší pokladnice a dáte tím vzniknout nevšední pohádce plné čertů, ze kterých se konečně strachy po… sadíte na zadek!

JK_startovac_uvod.jpg
Jeden kmen

Vstupte do tajuplného světa skřetích válečníků. Pomozte na svět unikátní fantasy VÝSTAVĚ a podpořte tak vznik knihy a hudebního alba.

logo dračák 3.jpg
Dračák 3 - Podzemí

Podařilo se. Dračák 2 spatřil světlo světa a i díky vám vypadá tak, jak vypadá. Příběh ale nekončí a tak jdeme na Dračák 3

Wrael Startovač.jpg
Odkaz tastedarů: Ydris

První kniha nové fantasy ságy je připravena k vydání. Doprovázíme ji ilustracemi, hudbou a enormní mapou. Buďte nám oporou!