PeTra Zlochová

Podpořené projekty

top 2.jpg
Pojďme spolu na zahradu

Kniha pohádek a aktivit pro děti a jejich dospěláky o tom, jak si společně navrhnout, založit a starat se o přírodní, permakulturní, zahradu.

nástroje_textil_pračlověk.jpg
Po nitkách do minulosti

Vizuální kniha, která vás provede tajemstvím dávného řemesla - tkaním stuh na destičkách. Vydejte se s námi do pravěku a naučte se tkát jako profíci!

TRALALI_obalka4.jpg
Tralalí semínko pohádková kniha

Pohádka o neobyčejném semínku, které se uchytí v našem lese. Pomozte mi vydat knihu a rozšířit radost a moudrost Tralalího semínka do světa mezi lidi.

IMG_6772.JPG
Chytrý jídlo - BeMacroBio

Pojďte se s námi naučit jak aplikovat přírodní zákony včetně energie jídla v kuchyni. Skvělé jídlo, praktické tipy, zdravé vaření, poutavé přednášky.

Uvodni-obrazek.jpg
Kyselové a přátelé

Podpořte nás a my spustíme dvě série online kurzů, kde se Vy i vaši přátelé budete moci naučit zdravě vařit a to přímo ve své kuchyni.

Strom obalka anfas.jpg
Zastavené obrazy

Animace malby je proces pomíjivý, nezůstává nic hmatatelného. Rádi bychom film Strom na chvíli zastavili a vytvořili obrazovou knihu.

HRAVE O ZIVE STRAVE_BANNER .jpg
HRAVĚ O ŽIVÉ STRAVĚ

Pomozte s vydáním první odborné publikace v českém jazyce, zaměřující se komplexně na vitariánství (raw food ), veganství a vegetariánství u dětí.