Michaela Cachová

Podpořené projekty

kvet_1.jpg
Podaná ruka přírodě a lidem

Chci v podhůří Beskyd pomoci přírodě a vytvořit květnatou louku pro včely a motýly. Oázu dostupnou veřejnosti. Pomozte mi koupit stroj na obdělávání.

121966030_3654616561225071_3541003895092049436_o.jpg
Brána pro sv. Jana

Kostel sv. Janů v Opavě chce vstát z mrtvých. Nutně potřebuje opravy. Pojďme z něj udělat živé místo pro umění, kulturu, gastronomii i duchovno.

FB_IMG_1593412081771.jpg
Boxy pro zvířecí azyl EQUITTANA

Zvířecí azyl Stránské u Rýmařova si Vás dovoluje požádat o pomoc při získávání peněz na koupi mobilních boxů které by rozšířily jeho kapacitu pomáhat

2_zero-waste-grocery-store-768x448.jpg
Neobal - Bezobalový obchod

Zerowaste. Život bez zbytečného odpadu. Chceme, abyste kupovali potraviny a drogerii, a ne odpad. Chceme otevřít bezobalový obchod v Chebu.

Ježíš.jpg
Přátelé Eucharistie

Film o Pánu Ježíši Kristu a Jeho zjeveních v současnosti, o liturgii a eucharistické úctě. Prosím, podpořte vznik našeho filmu.

animal-animal-photography-big-682375 (1).jpg
Vlci bez beránčího roucha

K ochraně vlků v české krajině stačí málo: Uchránit před nimi hospodářská zvířata, na která vlci mohou zaútočit. A přesně toho společně docílíme!

mockup_02.jpg
KOČKY - NŮŽKY - PAPÍR!

Kalendář proti nudě a na pomoc kočkám. Na každý měsíc jedna aktivita. Stříhání, hledání, kreslení, hraní. Výtěžek z prodeje putuje do azylu LuckyCats.

video-CF-16-9a.png
Trabantem tam a zase zpátky

Pomozte nám natočit náš nejlepší film a nejdelší seriál! Dokončujeme cestu kolem světa a vyrážíme s plnou parádou se žlutým cirkusem z Indie až domů!

motýl_logo_cely_nazev.jpg
Nenech mě BÝ-í-T

Pomozte nám uskutečnit naše plány pro tento rok! Za vybrané peníze zaplatíme webové stránky, propagaci a setkávání našich klientů s terapeuty.

3D book cover 2.jpg
ZTRACENÍ

Kde je lepší místo pro úspěšný a šťastný život? Evropa nebo Afrika? Tato kniha, kterou chceme s Tvou pomocí vydat, má odpověď.

Brána je otevřena 3-c.jpg
Yorrân - II.

Druhé pokračování fantasy ságy se uchází o vaši přízeń. Nabízí magický svět, přitažlivý příběh, bájné hrdiny, skrytá tajemství i osudové lásky.

Štartovač logo2.jpg
Afrika na pionieri

„Je to vo sviečkach“ bolo naše heslo pri opravách v Kazachstane. Afrika bude podobná, no tentokrát vám všetko natočíme. Poďte sa previesť s nami!

startovač cover9.jpg
DOLLER

Podpoř DOLLER, revoluční motivační diář, který ti díky svým originálním funkcím pomůže na cestě za splněním snů a cílů.

jazyk.jpg
Mexická metóda

Skracuje čas, keď začnete hovoriť plynulo. Výrazne uľahčí učenie nového jazyka. Pomôžte vydať knihu, ktorá vysvetlí všetky jej tipy a triky.

train-527849_1280.jpg
Železniční pohádky

Pomozte nám vydat knihu železničních pohádek. Pohádkami chceme potěšit děti už pod vánočním stromečkem.

o5 profil.jpg
Nový klip O5 a Radeček

Chceme pro všechny, kteří fandí naší muzice, zase jednou po letech natočit parádní video k našemu novému singlu. Pomožte nám!

Divozel st1.jpg
DIVOZEL - nové CD, klip a turné

Kapela Divozel je zoskupenie muzikantov, ktoré hrá príjemnú a pohodovú akustickú muziku. Je to taká hudobná všehochuť so silným emocionálnym podtónom.

smallTTbezPruhu.jpg
Joy's Immortality

Jsme vokální kvintet TimbreTone. Naším cílem je natočení šesti autorských písní a cappella a publikace našeho prvního CD. Podpořte nás!

KC_kolaz_01_2.jpg
Dopisy od Karla Čapka

Napínavá dokumentární road-movie, ve které herec a režisér Ondřej Kepka pátrá po stopách legendární cesty Karla Čapka po Velké Británii.

mel_starter_profil_2.jpg
Festival MELA

MELA je literárně-mediální festival studentů Literární akdemie, kteří bojují za svoji školu! Pomozte nám dokončit projekt, který je nyní v ohrožení.

logo-startovač..jpg
Yorrân

Přispějte na dokončení projektu nové knihy ze žánru fantasy.

_MG_1241.JPG
Misia Peru

Pomôžte mi pri dofinancovaní tlače knihy, ktorá zachytáva ročné dobrovoľnícke skúsenosti z krajiny Inkov.

Czech Version  (1).jpg
MYTICKÝ OTEC

Pomozte nám vydat knihu o pravdivém příběhu o životě chudého afrického chlapce, jehož hlavní hrdinou je sám autor.

video-CF-16-9.jpg
Trabantem napříč Tichomořím

Svět patří těm, co se neposerou, a tak vyrážíme na další kontinent točit další film. Opět ve velmi výživné sestavě. Jdete do toho s námi?