Dokázaly jsme to. Díky VÁM!
13. 11. 2016

Dokázaly jsme to. Díky VÁM!

Dokázaly jsme to. Jsme opravdu šťastné, že se nám podařilo vybrat cílovou částku a vděčné za vaši podporu - finanční i morální. Už zítra se vrhneme na organizační záležitosti, aby Prožitková REVUE a další odměny doputovaly včas pod váš stromeček!

Slova díků nejsou prázdná. Věřte nám, že během kampaně, která běžela celých 45 dní, jsme prožívaly různé fáze. Od euforie a radosti, přes plánování, zařizování, trochu shonu až po dočasnou paniku zpátky k radosti. A ve všech fázích nás vždycky povzbudily vaše komentáře, příspěvky nebo slova chvály. Ujišťovaly nás totiž v tom, že náš projekt a naše počínání mají smysl a někdy prostě "jen" potěšily a dodaly nám energii k dalším krokům.

Během kampaně jsme se toho taky hodně naučily a ověřily si známé pravdy. V bodech by výčet, byť neúplný, mohl vypadat asi takhle:
Důvěřuj své intuici.
Buď sám sebou.
Važ si svých blízkých.
Požádej o pomoc, přinejhorším zazní "ne" (ale většinou ne).
Pomoc často přijde odtud, odkud ji nejméně čekáš.
Pracuj pilně.
Nevzdávej se.
Věř.
Prožívej.
A směj se :-D.

Takže milí Startéři, ještě jednou ze srdce děkujeme za pomoc a podporu, bez vás by to prostě nešlo.

Přejeme krásné svátky, ale ještě před nimi od nás obdržíte svou objednanou zaslouženou odměnu.

Pokud byste měli zájem, můžete navštívit náš eshop, který spustíme každým dnem, na adrese www.moozy.cz. K dostání tady bude Prožitková REVUE, originální zápisníky, tašky a časem i další múzou políbené zboží.

Mějte se krásně!

Vaše Tereza&Jana