O našich odměnách – tentokrát o Prožitkové jízdě
18. 10. 2016

O našich odměnách – tentokrát o Prožitkové jízdě

Mottem Prožitkové jízdy jsou prožitky, o kterých je i Prožitková REVUE. Zkrátka můžete se těšit na příjemně prožitý den. Domluvíme se předem individuálně, které části jsou pro Vás zajímavé.

Ptáte se nás, co můžete vlastně očekávat od Prožitkové jízdy. Rádi byste ji darovali své kamarádce / kamarádkám nebo mamince. Z našeho očekávání a Vašich reakcí plyne, že účastnicemi budou pravděpodobně nejvíce ženy. Umíme si ale představit, že přijde třeba i manželský pár.

Mottem Prožitkové jízdy jsou prožitky, o kterých je i Prožitková REVUE. Zkrátka můžete se těšit na příjemně prožitý den. Domluvíme se předem individuálně, které části jsou pro Vás zajímavé. Jak  uvádíme v odměnách, dostanete svou vlastní Prožitkovou REVUE, společně do ní nahlédneme, budeme intuitivně malovat a může být i relaxační masáž. A je na Vás, jestli si vyberete z nabídky všechno nebo jen něco.

Vnímáme, že pro ženy je důležité sdílení a společná energie při něm vytvořená. Proto chceme v rámci společného dne nejen do Prožitkové REVUE nahlédnout, ale konkrétně si ukázat, jak s ní lze  pracovat. Můžeme se zaměřit na práci s životními oblastmi a vizemi, které v těchto oblastech máte. Budeme Vás vést a podporovat tak, aby to byla práce co nejradostnější.

Pro ženy je klíčová tvořivost. Proto jsme zařadily intuitivní akvarelovou malbu. Podíváme se nejprve, jak se akvarel chová – je stejně jako žena nevypočitatelný a nemůžeme ho většinou plně řídit. Vyzkoušíme větší a malé štětce. Navážeme intuitivní kresbou, pomocí ní nahlížíme do procesu inspirace a pomáháme každému objevit jeho vlastní vnitřní obrazy, které dále rozvineme pomocí akvarelu. Možná budete překvapeni, jaký akvarelový obraz si odnesete.

Žena potřebuje pečovat o své tělo. Součástí dne proto může být masáž šíje, kterou se krásně uvolníte pro práci s intuitivním akvarelem nebo na cestu domů.

Počítáme také s lehkým společným obědem a sklenkou vína.

Celý den může být barevnou mozaikou prožitků, kterou si složíte podle své nálady a chuti. My chceme hlavně, abyste se s námi cítili dobře.

Podle Vašeho bydliště se můžete rozhodnout mezi setkáním v Praze nebo ve Slaném u Jany v ateliéru.

Moc se těšíme na společné prožitky.

Tereza  Hrejsemnou a Jana Gregorová