Na nakladatele jste přispěli neuvěřitelných 3,166 milionu!
29. 4. 2020

Na nakladatele jste přispěli neuvěřitelných 3,166 milionu!

Přátelé, byli jste skvělí, jsme dojatí, že jste vyslyšeli naše volání a pomohli zachránit malým nakladatelům, když ne živnost, tak alespoň tohle vykloubený jaro!

Máme výborné ohlasy ze všech stran, na to o jak masivní akci se nakonec jedná, vše proběhlo (klepy klep) bez problémů. Nás teď čeká rozesílání excelových souborů s adresami, posílání peněz, zjišťování, kde všude to má Mikoláš blbě v tý excelový tabulce, kterou nevíme proč jsme svěřili jemu a následné napravování škod, ale celkově si myslím můžeme říci z plných plic:

Mělo to cenu!

Díky Konektor Social, že na tom Lukáš mohl dělat v pracovní době (a pak ve volném čase), díky Martinovi, Červovi a Karlovi ze Startovače, že se zřekli provize, a obzvlášť Martin na tom vyšíval jak jinej na rouškách, a tedy, že jdou všechny prachy tam, kde jsou potřeba. A neposlední řadě BLate Night Show, bez které by to vlastně nevzniklo!


Největší dík patří ale samozřejmě vám, že jste do toho šli s námi, budeme moc rádi, když fotky, rozbalovačky, nejlepší kousky a unboxingy označíte hashtagem #linka451 a někam je nasdílíte, nebo nám je hodíte do zprávy na Facebooku, kde máme stránku Linka 451: Zachraňte knížky! My se pak budeme radovat s vámi.

Co se teď děje?

V průběhu kampaně jsme komunikovali s nakladateli a hned po skončení kampaně jsme jim nasdíleli všechna potřebná data a řešili jsme peníze, které dostanou – každý nakladatel dostane tolik, kolik jste si od něj nakoupili. Nakladatelé už zároveň chystají balíky, balí je a rozváží na poštu. A mějte na paměti, že jde o tisíce balíčků a desetitisíce knížek! Neuvěřitelné číslo, ze kterého se nám ještě teď točí hlava.

Díky!

Mikoláš & Lukáš & Martin

P.S. 30. 4. je extrémně optimistický scénář (ačkoliv příjem některých balíků již máme potvrzen!), proto prosím mějte strpení, i díky prodloužení kampaně, i díky objemu se nakonec určitě nepodaří poslat vše do zítra, ale všichni pro to dělají maximum!