Poděkování
23. 10. 2018

Poděkování

Co se teď bude dít dál?

Milí budoucí majitelé našeho kočičího kalendáře!

Doufám, že se tato zpráva dostane k vám všem. Právě zpracovávám vaše objednávky a dělím si je podle počtů kalendáře a způsobu předání.

Mám na vás jedinou prosbu - kdo neupřesnil již v poznámce při objednávání, a chce kalendář vyzvednout na jiném místě než v Brně, prosím napište mi ještě e-mailem (lentilki79 zavináč gmail.com) nebo na fb (profil Lele Taková, nebo stránka lentilki.ma.kocky). Je tu totiž i možnost kalendář vyzvednout na adrese útulku v Ostopovicích, dále v Náměšti nad Oslavou, a případně i v Praze. Toto však potřebuji potvrdit ideálně do konce následujícího týdne.

Odběrné místo v Brně bude na Nových sadech 25, v budově Titania. Přesné instrukce ohledně doby pro vyzvednutí a kontaktního telefonu vám každému osobně ještě rozešlu.

Nyní se dokončují poslední úpravy před zadáním kalendářů do tisku. Přibližně do tří týdnů by měly vyjet "z pece" a mě bude čekat balení, třídění a odesílání.

Nezapomeňte se přidat do kalendářové fb skupiny https://www.facebook.com/groups/kocicikalendar2019/, ať spolu můžeme sdílet dojmy a zážitky z tvorby, a také sledovat vývoj případných dalších akcí pro bezprizorní kočky.

Posílám vám zatím alespoň našeho vánočního Jarouška :)

Ještě jednou děkuji, jste skvělí!