Je to tam!
11. 9. 2017

Je to tam!

Chtěli bychom vám za celou redakci připravovaného e-magazínu iPure.cz poděkovat! Během prvního týdne se nám podařilo vybrat celou cílovou částku a nastartovat tak nový projekt! Rozhodně však nekončíme...

Dámy a pánové! Sen se stal skutečností, a to za pouhých 7 dní. Dnes ráno se nám podařilo vybrat cílovou částku 116 tisíc korun. Všem bych chtěl nejen za sebe, ale i za celou redakci, hrozně moc poděkovat. Velmi si toho vážíme a věřím, že vás e-magazín iPure.cz rozhodně nezklame. 

Své poděkování jsem shrnul i v krátkém bezprostředním videu, které jsem nahrál živě na Facebookové stránky iPure.cz a rovněž na YouTube. Vážíme si vaší podpory, a proto jsme se rozhodli stanovit další cíle. 

V případě, že vybereme více než 150 tisíc korun uděláme do konce roku hned 10 bezplatných videocastů pro všechny nadšené apple fandy a iOvečky.

A pozor...

Pokud vybereme více než 200 tisíc korun, přidáme navrh pravidelný měsíční redakční audio podcast.

Zajímavé nemyslíte?

Pojďte do toho s námi! I nadále potřebujeme vaši podporu, propagaci a sdílení. Bez vás by iPure.cz neexistoval. Odměnou bude vymazlený e-magazín, web a další jablečný obsah. 

Mnohokrát děkujeme :-)))