startovac_obalka.jpg

Žena se lvem Knihy

Pomozte nám vydat první svazek ze čtyřdílné antologie ryze ženské fantastiky. Objevte nespoutanou fantazii lvic české a slovenské literatury!

Překročili jsme 100 %!
11/19/2016

Překročili jsme 100 %!

Děkujeme všem přispěvatelům, jste úžasní! Díky vám jsme včera večer překročili naši cílovou částku 50.000 Kč. Stále ještě zbývají čtyři a půl dne kampaně, proto pokud ještě plánujete přispět a zvolit si odměnu, směle do toho a na nic nečekejte!

Nové odměny

V těchto dnech jsme přidali několik nových odměn. Jako první jsou přívěsky na krk "Lví hříva", vyrobené autorkou Vilmou Kadlečkovou technikou fimo speciálně pro tuto antologii. Zobrazují rozevlátou lví hřívu, jsou barevně laděné do černo-tyrkysova a jejich průměr je zhruba 5-6 cm.

 Lví hřívy.jpg

IMGP4973.jpgDalší novou odměnou je podepsaná kniha Drak bere vše od Haniny Veselé, navíc s tematickou záložkou. Moderní sex & blood fantasy s oblíbenou psioničkou Magnólií. 

Přidali jsme také knihu Žena se lvem podepsanou od autorek ze křtu v Brně. Účast na křtu přislíbily téměř všechny autorky, o slušné množství podpisů je tedy postaráno.

Dále jsme přihodili jako samostatné odměny kovové záložky a korkové podtácky. U podtácků si můžete vybrat, zda chcete mít na všech podtáccích stejný motiv, a to ústřední kartu Síla, nebo zda chcete mít každý podtácek jiný, se 3-4 vyobrazenými kartami ze série.

Napsali o nás...

O našem projektu se ve článcích zmiňují také Sarden, Děti noci a Mfantasy:

Sarden.cz

Deti-noci.cz

Mfantasy.cz

ReachedCZK 60,621(121%)

121%
CZK 50,000requested
132contributors
Contribute

project authorZangadora

Rewards

CZK 150Kovová záložka

Originální kovová záložka s ornamentem a přívěskem s korálky ve stylu "Pandora", ručně vyrobená od přispívající autorky Dagmar Pirochové. [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/10/DSC_0388a.jpg"]Ukázka odměny[/URL]

Number of available rewards: 20/20

Reward unavailable

CZK 150Podtácky pod hrnek

4 ks korkového podtácku pod hrnek ve velikosti 10 x 10 cm. Buď je možné mít na všech stejný motiv s ústřední kartou Žena se lvem a na pozadí ostatní karty, nebo můžete mít na čtyřech podtáccích čtyři odlišné motivy s 3-4 různými ústředními kartami. [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/10/korkove-podtacky-sada-4ks_2.png"]Ukázka odměny s ústřední kartou[/URL]

Number of available rewards: 18/20

Reward unavailable

CZK 250E-book Žena se lvem

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů. Barevná obálka, černobílé ilustrace, formáty pdf, epub a mobi. E-book bude vydán speciálně pro dárce a nebude v běžné distribuci nejméně půlroku po vydání tištěné knihy.

Expected delivery of the reward: December 2016

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 280Obálka ve formátu A4 podepsaná od Jany Šouflové

Tisk obrázku obálky knihy (viz hlavní obrázek projektu nebo obálka níže v textu) ve formátu A4 a s podpisem autorky grafiky a jedné zpovídek - Jany Maffet Šouflové. Cena je včetně poštovného po ČR, pro zasílání do zahraničí nás prosím kontaktujte (viz kapitola Odměny v popisu projektu).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 8/10

Reward unavailable

CZK 300Společná fotka dárce s autorkami na křtu

Dárce, který přijede na křest knihy (Brno, Praha, Hradec Králové), se může vyfotit s přítomnými autorkami a editorkami. Vyrobíme mu pak památeční fotografii 24x18 cm do papírové pasparty podepsané od vyfotografovaných autorek a zašleme. Brno: Fénixcon, 3.12. Praha: kavárna Eylseum, 9.12. Hradec Králové: patrně 13.12., ale bude upřesněno! Cena je včetně poštovného po ČR, pro zasílání do zahraničí nás prosím kontaktujte (viz kapitola Odměny v popisu projektu).

Expected delivery of the reward: February 2017

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable

CZK 333Kniha Žena se lvem

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Formát B6, barevná obálka, černobílé ilustrace.

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 23/60

Reward unavailable

CZK 380Kniha Žena se lvem + papírová záložka

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Navíc získáte [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/11/Zalozka-papirova6.png"]papírovou záložku do knihy s motivem ilustrací z obálky knihy[/URL]. Cena je včetně poštovného po ČR, pro zasílání do zahraničí nás prosím kontaktujte (viz kapitola Odměny v popisu projektu).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 35/40

Reward unavailable

CZK 388Knihy Žena se lvem podepsaná ze křtu v Brně

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Jako bonus bude kniha podepsána od autorek přítomných na křtu na Fénixconu v Brně. Účast přislíbila většina autorek (ale ne všechny).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 25/30

Reward unavailable

CZK 400Kniha Žena se lvem s podpisy autorek

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Jako bonus bude kniha podepsána od autorek, které do prvního svazku přispěly.

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 0/30

Reward unavailable

CZK 420Kniha Žena se lvem + připínací placka

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Navíc získáte [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/11/Plackovacka.png"]připínací placku s motivem výkladové karty Žena se lvem[/URL]. Cena je včetně poštovného po ČR, pro zasílání do zahraničí nás prosím kontaktujte (viz kapitola Odměny v popisu projektu).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 50/50

Reward unavailable

CZK 440Kniha Žena se lvem + podtácek pod hrnek

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Navíc získáte 4 ks korkového podtácku pod hrnek s motivem výkladové karty Žena se lvem ve velikosti 10 x 10 cm. [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/10/korkove-podtacky-sada-4ks_2.png"]Vzor odměny[/URL].

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 14/15

Reward unavailable

CZK 450Kniha Žena se lvem + kovová záložka

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Navíc získáte originální kovovou záložku s ornamentem a přívěskem s korálky ve stylu "Pandora", ručně vyrobenou od přispívající autorky Dagmar Pirochové. [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/10/DSC_0388a.jpg"]Ukázka odměny[/URL]. Některé další variace jsou v koláži v popisu projektu.

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 14/20

Reward unavailable

CZK 450Kniha Žena se lvem + náhrdelník lunice

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Navíc získáte přívěsek lunice (tradiční velkomoravský pohanský šperk pro ženy, symbol ženské síly) na krk vyrobený autorkou Vilmou Kadlečkovou technikou fimo. [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/10/Kadleckova.jpg"]Ukázka[/URL] - finální vzhled upravený pro knihu "Žena se lvem" bude představen co nejdříve.

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 0/3

Reward unavailable

CZK 450Kniha Žena se lvem + náhrdelník Lví hříva

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Navíc [URL="https://www.startovac.cz/storage/moxie/60460/zangadora/Lv%C3%AD%20h%C5%99%C3%ADva.jpg"]získáte přívěsek na krk Lví hříva[/URL] vyrobený autorkou Vilmou Kadlečkovou technikou fimo speciálně pro tuto antologii. Má průměr 5–6 cm, zobrazuje rozevlátou lví hřívu a barevně je laděn v tónech černá/tyrkysová.

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable

CZK 500Kniha Žena se lvem pokřtěná na Fénixconu

Máte možnost získat samotnou knihu, kterou budeme křtít na Fénixconu v Brně 3.12.2016, podepsanou autorkami přítomnými na křtu. Knihu si můžete odnést přímo ze křtu, nebo vám ji pošleme hned po něm.

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 500Kniha Žena se lvem + podeps. kniha Julie Novákové

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Autorka Julie Nováková navíc přidá podepsanou knihu [URL="http://www.databazeknih.cz/knihy/zlocin-na-poseidon-city-27077"]Julie Novákové: Zločin na Poseidon City[/URL] (odkaz na Databázi knih) nebo [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/10/Zlocin-na-poseidon-city.jpg"]obálka zde[/URL].

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable

CZK 500Kniha Žena se lvem + podepsaná kniha Haniny Veselé

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Formát B6, barevná obálka, černobílé ilustrace. Autorka Hanina Veselá navíc přidá svoji podepsanou knihu [URL="http://www.databazeknih.cz/knihy/asterion-magnolie-a-demon-142181"]Magnólie a démon[/URL], dark fantasy vezoucí se na popularitě zombie apokalypsy. Cena je včetně poštovného po ČR, pro zasílání do zahraničí nás prosím kontaktujte (viz kapitola Odměny v popisu projektu).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable

CZK 500Kniha Žena se lvem + podepsaná kniha Dany Beranové

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Autorka Dana Beranová navíc přidá svoji podepsanou knihu [URL="http://www.legie.info//kniha/15119-eva-a-kniha-poznani"]Eva a Kniha poznání[/URL]. Cena je včetně poštovného po ČR. Pro informace o zasílání do zahraničí viz kapitola Odměny v popisu projektu (ale v tomto případě půjde o velké náklady).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 500Kniha Žena se lvem + podepsané CD Jany Šouflové

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Autorka Jana Maffet Šouflová navíc přidá své podepsané hudební CD [URL="http://maffet.cz/harp.html"]Here's health to the Company[/URL]. Formu podpisu teprve řešíme, patrně fixou na krabičku, případně upřesníme v rámci novinky nebo zde, pokud si cenu do té doby nikdo nevybere. Cena je včetně poštovného po ČR. Pro informace o zasílání do zahraničí viz kapitola Odměny v popisu projektu (ale v tomto případě půjde o velké náklady).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 3/10

Reward unavailable

CZK 500Kniha Žena se lvem + knihy Zuzany Hlouškové

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Editorka a autorka Zuzana Hloušková nabízí: podepsanou sbírku povídek [URL="http://www.legie.info//kniha/14327-odpor-je-zbytecny"]Odpor je zbytečný[/URL], e-book fantasy románu [URL="http://www.legie.info//kniha/12381-ctyri-klice"]Čtyři klíče[/URL]. Na obou knihách se podílela autorsky i redakčně. Cena je včetně poštovného po ČR. Pro informace o zasílání do zahraničí viz kapitola Odměny v popisu projektu (ale v tomto případě půjde o velké náklady).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable

CZK 500Kniha Žena se lvem + podeps. kniha Z. Stožické

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky (13 povídek, 13 karet). Autorka Zuska Stožická navíc přidá svoji podepsanou knihu: [URL="http://www.martinus.sk/?uItem=222479"]Mamut farby malinového lekváru[/URL] - sbírku osmi sci-fi povídek, spojujících biologické znalosti, osobité nápady a poetický jazyk autorky Zusky Stožické. Příběh „Za rituálmi barbarských Fyoranov“ obsadil v roce 2014 na portálu Legie dle počtu čtenářských hlasů druhou příčku nejlépe hodnocených povídek časopisu XB-1. Cena je včetně poštovného po ČR, pro zasílání do zahraničí viz kapitola Odměny v popisu projektu.

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable

CZK 500Kniha Žena se lvem + "Drak bere vše" Haniny Veselé

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Formát B6, barevná obálka, černobílé ilustrace. Autorka Hanina Veselá navíc přidá svoji podepsanou knihu [URL="http://www.legie.info/kniha/16295-drak-bere-vse"]Drak bere vše[/URL] - moderní sex & blood fantasy s oblíbenou psioničkou Magnólií. K tomu tématická záložka. Cena je včetně poštovného po ČR, pro zasílání do zahraničí nás prosím kontaktujte (viz kapitola Odměny v popisu projektu).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 1/2

Reward unavailable

CZK 550Kniha Žena se lvem + přívěsek na klíče

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Navíc získáte hezký kovový přívěsek na klíče s motivem výkladové karty Žena se lvem. [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/10/Privesek2.png"]Vzor odměny[/URL]. Cena je včetně poštovného po ČR, pro zasílání do zahraničí nás prosím kontaktujte (viz kapitola Odměny v popisu projektu).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 13/15

Reward unavailable

CZK 6502 knihy za cenu 1, placka, kovová záložka

Dva výtisky knihy Žena se lvem za zvýhodněnou cenu. K tomu navíc získáte [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/11/Plackovacka.png"]připínací placku[/URL] s motivem výkladové karty Žena se lvem a [URL="http://efortna.cz/wp-content/uploads/2016/10/DSC_0388a.jpg"]kovovou záložku[/URL] do knihy s korálky. Cena je včetně poštovného po ČR, pro zasílání do zahraničí nás prosím kontaktujte (viz kapitola Odměny v popisu projektu).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 14/15

Reward unavailable

CZK 1,000Chat s autorkou

Min. 30 minutový chat s vámi vybranou renomovanou autorkou (dle dohody a časových možností). Svůj čas nabídly: Lucie Lukačovičová, Julie Nováková, Františka Vrbenská, Hanina Veselá a Karolina Francová

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 2,130Kniha Žena se lvem + podepsané Mycelium 5 knih

Antologie českých a slovenských autorek fantastiky. Obsahuje 13 povídek z různých žánrů a 13 speciálních výkladových karet. Autorka Vilma Kadlečková navíc přidá všech [URL="http://www.kosmas.cz/hledani/?query=Mycelium"]všech 5 svazků Mycelium[/URL] s podpisem! Cena je včetně poštovného po ČR. Pro informace o zasílání do zahraničí viz kapitola Odměny v popisu projektu (ale v tomto případě půjde o velké náklady).

Expected delivery of the reward: December 2016

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable