solar-bike-villach.jpg

Závod solárních kol The Sun Trip 2015 - jediný český tým Technika

Jsme jediný český tým, který se přihlásil do celosvětové soutěže solárních kol na trase Miláno (Itálie, Expo 2015) - Astana (Kazachstán).

Oznámení na Twitteru
11/23/2014

Oznámení na Twitteru

Oznámil jsem zahájení kampaně na Twitteru, což je hlavní komunikační kanál našeho týmu.

Samozřejmě... s tou propagací na Twitteru to není až tak jednoduché. Máme k dispozici několik různě zaměřeých účtů. O retweet požádám i přátele, ale samozřejmě, když jde o peníze, tak je to vždycky takové problematické. 

Následovat bude taky propagace na serveru NYX a článek na mém webu TečkaCZ - s tím počítám až po několika dnech, až budou vybrány alespoň nějaké drobné....

Jinak pondělí není den, kdy by lidé v práci měli čas číst dlouhé texty. Takže uvidím, co se s tím dá dělat během dalších dnů.

ReachedCZK 15,137(112%)

112%
CZK 13,500requested
20contributors
Contribute

Rewards

CZK 100Účast na plánovacím večírku pořadatelů

Po zaplacení zápisného asi pozvu k sobě domů ke krbu přátele a cestovatele s alespoň částečně obdobnými zkušenostmi, a budeme s nimi plánovat trasu a rozpočet. Vážné zájemce na tomto plánovacím večírku rád uvítám, ale kapacita prostor je omezená... a nevylučuju, že to bude celkem nuda, nakonec. (možná ale uspořádám projekci nějakých cestovatelských filmů se související tématikou)

Expected delivery of the reward: January 2015

Number of available rewards: 2/5

Reward unavailable

CZK 200Prolinkování z webu

Na nových webových stránkách Arachne Aerospace (v přípravě) bude samostatná stránka věnovaná účasti našeho týmu v závodě The Sun Trip. Na této stránce můžete mít trvale umístěné odkazy (vč. ikonek) na vaše webové stránky, profily na sociálních sítích, apod. Tato stránka zůstane aktivní dlouhodobě, i po skončení závodu a doména arachne.cz měla historicky dobrý rating v search enginech... Pozor, tuto odměnu volte s rozumem: vyhrazuju si odmítnout zveřejnění odkazů vysloveně nevhodných (pornografie, extrémní politické názory či nezákonné aktivity) - v zásadě jsem ale tolerantní člověk.

Expected delivery of the reward: January 2015

Number of available rewards: 47/50

Reward unavailable

CZK 300Pohled z Itálie

Pohled z některého místa v Itálii. V Itálii závod startuje, takže pokud se nám vůbec podaří přepravit se na start, můžeme tyto pohledy jediné slíbit úplně najisto (i kdyby to mělo být hned z Milána) Adresu dárce potřebujeme znát ještě před odjezdem. P.S. Protože Itálie je celkem běžná prázdninová destinace, slibujeme poslat pohled z místa, které není zasažené masovým turismem - pokud to tedy bude aspoň trochu možné...

Expected delivery of the reward: June 2015

Number of available rewards: 9/10

Reward unavailable

CZK 400Pohled z Albánie

Pohled z některého místa v Albánii. Pokud budeme muset z jakéhokoliv důvodu odstoupit ze závodu The Sun Trip ještě před dosažením Albánie, pošleme pohled z místa, kde odstoupíme. Pokud z jakéhokoliv důvodu budeme nuceni zvolit trasu mimo Albánii, pošleme omluvný pohled z místa, které vzdáleností od startu bude zhruba odpovídat Albánii Adresu dárce potřebujeme znát ještě před odjezdem.

Expected delivery of the reward: June 2015

Number of available rewards: 2/5

Reward unavailable

CZK 500Pohled z Makedonie

Pohled z některého místa v Makedonii (bývalá republika Jugoslávie). Pokud budeme muset z jakéhokoliv důvodu odstoupit ze závodu The Sun Trip ještě před dosažením Makedonie, pošleme pohled z místa, kde odstoupíme. Pokud z jakéhokoliv důvodu budeme nuceni zvolit trasu mimo Makedonii, pošleme omluvný pohled z místa, které vzdáleností od startu bude zhruba odpovídat Makedonii. Adresu dárce potřebujeme znát ještě před odjezdem.

Expected delivery of the reward: July 2015

Number of available rewards: 3/5

Reward unavailable

CZK 500Pohled z Bulharska

Pohled z některého místa v Bulharsku. Pokud budeme muset z jakéhokoliv důvodu odstoupit ze závodu The Sun Trip ještě před dosažením Bulharska, pošleme pohled z místa, kde odstoupíme. Pokud z jakéhokoliv důvodu budeme nuceni zvolit trasu mimo Bulharsko, pošleme omluvný pohled z místa, které vzdáleností od startu bude zhruba odpovídat Bulharsku. Adresu dárce potřebujeme znát ještě před odjezdem. P.S. Protože Bulharsko je celkem běžná prázdninová destinace, slibujeme poslat pohled z místa, které není zasažené masovým turismem.

Expected delivery of the reward: July 2015

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 600Pohled z Turecka

Pohled z některého místa v Turecku. Pokud budeme muset z jakéhokoliv důvodu odstoupit ze závodu The Sun Trip ještě před dosažením Turecka, pošleme pohled z místa, kde odstoupíme. Pokud z jakéhokoliv důvodu budeme nuceni zvolit trasu mimo Turecko, pošleme omluvný pohled z místa, které vzdáleností od startu bude zhruba odpovídat Turecku. Adresu dárce potřebujeme znát ještě před odjezdem. P.S. Protože Turecko je celkem běžná prázdninová destinace, slibujeme poslat pohled z místa, které není zasažené masovým turismem.

Expected delivery of the reward: July 2015

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 700Pohled z Arménie

Pohled z některého místa v Arménie. Pokud budeme muset z jakéhokoliv důvodu odstoupit ze závodu The Sun Trip ještě před dosažením Arménie, pošleme pohled z místa, kde odstoupíme. Pokud z jakéhokoliv důvodu budeme nuceni zvolit trasu mimo Arménii, pošleme omluvný pohled z místa, které vzdáleností od startu bude zhruba odpovídat Arménii. Adresu dárce potřebujeme znát ještě před odjezdem.

Expected delivery of the reward: July 2015

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 800Pohled z Ázerbajdžánu

Pohled z některého místa v Ázerbájdžánu. Pokud budeme muset z jakéhokoliv důvodu odstoupit ze závodu The Sun Trip ještě před dosažením Ázerbájdžánu, pošleme pohled z místa, kde odstoupíme. Pokud z jakéhokoliv důvodu budeme nuceni zvolit trasu mimo Ázerbájdžán, pošleme omluvný pohled z místa, které vzdáleností od startu bude zhruba odpovídat Ázerbájdžánu. Adresu dárce potřebujeme znát ještě před odjezdem.

Expected delivery of the reward: August 2015

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable

CZK 900Pohled z Kazachstánu

Pohled z některého místa v Kazachstánu. Pokud budeme muset z jakéhokoliv důvodu odstoupit ze závodu The Sun Trip ještě před dosažením Kazachstánu, pošleme pohled z místa, kde odstoupíme. Kazachstán je cílová země závodu, jinudy jet nemůžeme. Adresu dárce potřebujeme znát ještě před odjezdem.

Expected delivery of the reward: August 2015

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 1,000Tričko s fotografií solárního kola

Trička bychom v případě zájmu vyrobili až těsně před odjezdem a byla by na nich kromě loga Arachne Aerospace i fotografie finální verze solárního tandemu - tak, jak bude naložený a plně vytuněný vypadat těsně před odjezdem.

Expected delivery of the reward: May 2015

The number of rewards is not limited

Reward unavailable