Strom obalka anfas.jpg

Zastavené obrazy Knihy

Animace malby je proces pomíjivý, nezůstává nic hmatatelného. Rádi bychom film Strom na chvíli zastavili a vytvořili obrazovou knihu.

Vytištěno!!!
6/8/2016

Vytištěno!!!

Tak tiskárna v Příbrami hlásí, že mají hotovo :)

Knihy STROM jsou vytištěné, zabalené, připravené na odvoz do studia do Prahy.....kde si Lucie zítra ruku upíše, ale už se moc těší :)

ReachedCZK 93,266(124%)

124%
CZK 75,000requested
111contributors
Contribute

project authorLucie Sunková

Rewards

CZK 149Filmový plakát

Pošleme vám autorkou podepsaný filmový barevný plakát velikosti A1 k animovanému filmu STROM. Celkový náklad 300 ks, k dispozici max. 111 ks s podpisem autorky.

Number of available rewards: 105/111

Reward unavailable

CZK 199Limitovaná edice DVD krátkého anim. filmu Strom

Limitovaná edice DVD nosiče v unikátním artovém obalu s podpisem autorky. Už vám někdy stálo na stole dioráma DVD? A ještě k tomu Strom? A s několika bonusovými materiály navrch...Celkový náklad 500 ks.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 349Kniha

Kniha obrazů z natočeného filmu Strom. Zastavte filmový čas a unikátní olejomalby, které byly namalovány a následně hned smazány přímo před kamerou, si prohlédněte ještě jednou... a ještě jednou...

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 599Kniha, DVD a plakát

Kompletní artová kolekce k animovanému filmu Strom - plakát velikosti A1, DVD s filmem a kniha reprodukcí. Vše s autorčiným podpisem.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,999Velkoformátový tisk originálu z filmu

Originální tištěné fotografie záběrů z filmu Strom o rozměrech 60 x 35 cm. Samozřejmě i s podpisem autorky. Maximálně 15 číslovaných kusů!

Number of available rewards: 12/15

Reward unavailable

CZK 2,999Návštěva animačního studia

Návštěva animačního studia, kde si proces vzniku animovaného filmu malovaného na sklo doslova osaháte s vysvětlením od osoby nejpovolanější - režisérky a výtvarnice Lucie Sunkové v jedné osobě. V ceně je také kompletní artová kolekce - plakát, kniha a DVD.

Number of available rewards: 3/5

Reward unavailable

CZK 29,999Olejová malba z filmu Strom v podsvíceném rámu

Originál Lucie Sunkové, který si zahrál ve filmu Strom. Malba na skleněných tabulích, které jsou umístěny v několika vrstvách ve speciálním podsvíceném rámu. Přesně takhle funguje animace na skle... Pouze jeden exemplář!

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable

CZK 49,999Speciální titulek v příštím filmu Lucie Sunkové

Spolu s knihou, DVD, plakátem a originální tištěnou fotografií 40cm x 60cm. Staňte se partnerem příštího filmu autorky a vaše jméno i s poděkováním bude uvedeno v jeho titulcích.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable