23755665_10214568120501917_369013804890456134_n.jpg

Vznik Barbarského Společenství Ostatní

Podpořte vznik barbarského společenství a přidejte se do společnosti, která nezanevřela na lidskost, má ráda přírodu, zábavu a hudbu.

5/25/2018

Přesně 14 dní je za náma :) 49% cílové částky je dosaženo. Díky :)

Pokračujeme :)

Přesně 14 dní je za náma :) 49% cílové částky je dosaženo. Díky :)


Sice se říká, že předbíhat se nemá, ale štěstí přeje odvážným. Raznice na amulety byla tudíž objednána a dnes jsem začal diskuse ohledně výroby stanu. Budu vás průběžně informovat. Pokud všechno klapne dobře, doslova odstartujeme a zároveň pokřtíme stan na Barbar Festu - https://www.facebook.com/events/184268682221922/


Ještě bych rád zmínil, že 50.000 je minimální částka pro to, aby klapnul projekt, není to žádný strop. Budeme se snažit dosáhnout co nejlepšího výsledku, abysme mohli zajistit širší zázemí.


Hezký pátek a následující víkend všem :)

ReachedCZK 65,266(131%)

131%
CZK 50,000requested
84contributors
Contribute

project authorBarbar Punk

Rewards

CZK 150Nové CD bez nosiče

Pošleme vám naše nové album přes email + dostanete natočené jmenovité poděkování za podporu. We'll send you our new Album + We'll record a thanks video for your support.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 200Dobrovolný příspěvek

Částka je libovolně nastavitelná. Tato odměna je pro každého, kdo chce projekt nezištně podpořit. Pro vás natočíme oficiální poděkování. Velice děkujeme za tuto formu podpory. Free contribution - with no need for some reward. For a kind of supporters, which do not need any reward for their support. We'll record an official thanks-video for all these contributors. Thank you a lot for this kind of support.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 350Triko BARBAR PUNK

Triko naší kapely BARBAR PUNK. BARBAR PUNK T-shirt

Number of available rewards: 10/15

Reward unavailable

CZK 350Volný vstup na BARBAR FEST 2018

Vstup na narozeninovo-koncertní akci BARBAR FEST. Free entry for a Birthday-concert party BARBAR FEST

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 400Dýmka s barbary v Brně

Přidejte se k nám k pohodovému odpoledni při dýmce. Dýmka a čaj bude připravena námi samotnými. An invitation for a shisha afternoon with barbarians. The shisha and tea will be prepared by us.

Number of available rewards: 8/10

Reward unavailable

CZK 450Píseň pro tebe

Vyber si nějakou píseň, kterou chceš abych zazpívali přímo tobě. Pochopitelně to pak nahrajeme na náš profil a připojíme nějaké věnování :) Jediné dvě kritéria jsou, aby píseň nebyla resistická a aby bylo v našich silách nějakou takovou píseň zazpívat. Choose a song, which zou want to hear from us and we§ll sing it for you. We'll upload this video on our profile a add some wish for you :) We have only two criteria. Song can't be rasistic and should be in our capability to sing the song.

Number of available rewards: 10/15

Reward unavailable

CZK 500Amulet + členství ve společenství

S nutností absolvovat rituál. An amulet + membership - participation on the ritual is needed

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Grilovačka s Barbary

Užijte si s námi grilovačku s muzikou v barbarské atmosféře. Grilovačka bude jak pro masožrouty, tak pro vegany a vegetariány. A Barbecue party with barbarians - Enjoy a barbecue party with a live music in a barbarian atmosphere. We count also with Vegans and Vegetarians.

Number of available rewards: 18/20

Reward unavailable

CZK 600Triko + CD BARBAR PUNK

Triko + nove CD kapely BARBAR PUNK T-Shirt + a new CD BARBAR PUNK

Number of available rewards: 11/15

Reward unavailable

CZK 1,500Jedna z hlavních rolí v klipu BARBAR PUNK

Připravuje se natáčení nového klipu, můžete se přidat a dostat jednu z hlavních rolí. One of the main roles in a new video of BARBAR PUNK.

Number of available rewards: 1/3

Reward unavailable

CZK 3,000Tour de pub s Mamutem

Chcete Mamuta jenom pro sebe? Máte na to odvahu? Opravdu? Pak je tato odměna něco pro vás. Pivní tour de pub s nevšední společností - Náklady samozřejmě na naše triko. Do you want Mamooth for yourself? Are you not scared? Seriously? Then this is something for you. Tour de pub with Mamooth - Mamooth pays

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 5,000Večeře s Horsetem

Využijte jedinečné příležitosti unést Horseta Vládce do luxusního podniku. Náklady v tomto podniku jdou na nás. (do 2500 ... :D abyste pak nepanákovali rumy za tisíce ...) Take this opportunity to take Horset the Master to a luxury restaurant, the bill is paid by us. (The budget shouldn't go over 2500 :D so you wouldn't want to drink some rums for thousands ...)

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 6,000Vystoupení serverských bardů

Vystoupení akustického uskupení Severští Bardové. (link na youtube) Performance of an acoustic band Severští Bardové. (link)

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 10,000Team Buildingovy den s Barbary

Zařídíme team-buildingovou akci v barbarskému duchu. V případě zájmu nám napiště a doladíme detaily. We'll arrange you a team-building event in a barbarian spirit. If you are interested contact us prior.

Number of available rewards: 3/3

Reward unavailable

CZK 10,000Označení "Spoluzakladatel Společenství"

Logo na barbarském stanu, oficialní poděkování a doživotní status "Spoluzakladatel společenství" + Reklama na našich stránkách. You will get a status "Co-founder of the Commonwealth", official thanks letter, Logo on the barbarian tent + an advertisement on our website.

Number of available rewards: 1/3

Reward unavailable

CZK 25,000Status "Kmotr společenství"

Budete mít jako jediný člověk v historii status "Kmotr společenství", jak bude jednou založena, nebude se už nic takového opakovat. Budete mít logo na barbarském stanu, oficiální poděkování + reklamu na našich stránkách. You will have as the only person in the history a status "Grandfather of the Commonwealth", Once it is settled, it will never repeat again. You'll have a logo on the barbarian tent, official thanks letter + an advertisement on our website.

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable