2a550145ddb8ec0330b979672ee79b18e6e82ce180bfb18986fea764f241265a.jpg

VÍMVÍC: online video kurzy od kvalitních lektorů Technika

Podpořte kvalitní online vzdělávání. Přispějte na vybudování natáčecích studií, kde se špičkovými lektory pro vás natočíme stovky video kurzů.

Zjistěte, jak můžete získat kredity na kurzy zdarma!
9/28/2015

Zjistěte, jak můžete získat kredity na kurzy zdarma!

Odměny vyexpedovány a nové kurzy v nabídce. Webová síň slávy téměř kompletní. Děkujeme za neustávající podporu.

Krásné dobré úterní ráno,

Minulý týden jsme vám rozeslali odměny, tak doufáme, že je brzy budete mít doma :)

Přišel vám váš hrnek nebo magnetka? Budeme rádi, když to dáte nám i všem ostatním vědět! Vyfoťte, jak si z hrnku užíváte váš ranní čaj, jak magnetka dobře slouží a drží nákupní seznam na ledničce nebo jak jinak si u vás doma našly dárky místo. Vyvěste fotku na náš Facebook nebo Twitter a my jí odměníme. Připíšeme vám za to 100 kreditů na nákup videokurzů a to se vyplatí!

Pokud nemáte v rámci odměny hrnek nebo magnetku, nemusíte smutnit. Pravidelně budeme dárky rozdávat v soutěžích. A soutěžit se bude i o kredity. Aby vám nic neuniklo, sledujte naše sociální sítě.

Webová síň slávy už je z 99% kompletní. Zrovna vytváříme návrh pro kancelář, nemůžeme se dočkat, až vám ukážeme návrh finální.

Intenzivně pracujeme na produkci kurzů, viděli jste naše nové trailery? Přihlaste se k odběru našeho kanálu na YouTube, abyste vždy jako první veděli, co chystáme. Zajímá vás spíš web, jazyky nebo zdraví?

Doufáme, že jste si užili prodloužený víkend, teď vzhůru do nového týdne! 

Tým VímVíc.cz

Twitter @vimvic_cz | Facebook VÍMVÍC.cz | VímVíc Magazín

ReachedCZK 263,100(105%)

105%
CZK 250,000requested
147contributors
Contribute

project authorVímVíc.cz

Rewards

CZK 100Vstupenka na zahajovací párty

Máte naše obrovské díky a k tomu vstupenku na zahajovací párty s lektory, týmem VÍMVÍC.cz a ostatními startéry. Těšíme se!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 150Magnetka + vstupenka na zahajovací párty

Magnetka VÍMVÍC z edice pro startéry + vstupenka na zahajovací párty s lektory, VÍMVÍC týmem a ostatními startéry.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250Jméno v Síni slávy na webu + KREDIT 250 Kč

Vaše jméno v Síni slávy na [URL="http://www.vimvic.cz/"]VÍMVÍC.cz[/URL] (vč. foto a odkazu na web/Twitter) + kredit 250 Kč na nákup kurzů + vstupenka na zahajovací párty s lektory, VÍMVÍC týmem a ostatními startéry.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 350Hrnek + vstupenka na zahajovací párty

Hrnek VÍMVÍC z edice pro startéry s osobním věnováním + vaše jméno v Síni slávy na VÍMVÍC.cz (vč. foto a odkazu na web/Twitter) + vstupenka na zahajovací párty s lektory, VÍMVÍC týmem a ostatními startéry.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Jméno v Síni slávy na webu&zdi + KREDIT 500 Kč

Vaše jméno v Síni slávy na [URL="http://www.vimvic.cz/"]VÍMVÍC.cz[/URL] (vč. foto a odkazu na web/Twitter) + jméno na zdi ve studiu/kanceláři + kredit 500 Kč na nákup kurzů + vstupenka na zahajovací párty s lektory, VÍMVÍC týmem a ostatními startéry.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Jméno v Síni slávy na webu&zdi + KREDIT 1000 Kč...

Vaše jméno v Síni slávy na [URL="http://www.vimvic.cz/"]VÍMVÍC.cz[/URL] (vč. foto a odkazu na web/Twitter) + jméno na zdi ve studiu/kanceláři + kredit 1000 Kč na nákup kurzů + vstupenka na zahajovací párty s lektory, VÍMVÍC týmem a ostatními startéry + stylová magnetka z limitované edice pro startéry.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 9,000Zlatý sponzor na 6 měsíců

Na plných 6 měsíců (1500 Kč/měs.) nad patičkou webu logo malé velikosti + odkaz + popisek o 70 znacích + logo/název firmy v 10 týmových videích + rozhovor s vámi v magazínu VÍMVÍC + poděkování na Twitteru a Facebooku VÍMVÍC.

Number of available rewards: 7/10

Reward unavailable

CZK 18,000Platinový sponzor na 12 měsíců

Na plných 12 měsíců (1500 Kč/měs.) nad patičkou webu logo střední velikosti + odkaz + popisek o 70 znacích + logo/název firmy v 20 týmových videích + 2x rozhovor/článek v magazínu VÍMVÍC + 2x poděkování na Twitteru a Facebooku VÍMVÍC.

Number of available rewards: 3/5

Reward unavailable

CZK 100,000Generální partner na 12 měsíců

Podpořte veřejně rozvoj kvalitního online vzdělávání v ČR pro obory jako IT, programování, grafika, business, marketing, startupy, osobní rozvoj a další. Uvedeme vaše logo/název firmy jako generálního partnera v hlavičce webu + odkaz + logo/název firmy ve 20 týmových videích + 3x rozhovor/článek v magazínu VÍMVÍC + 3x poděkování na Twitteru a Facebooku VÍMVÍC + další VIP možnosti spolupráce plynoucí z generálního partnerství.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable