2a550145ddb8ec0330b979672ee79b18e6e82ce180bfb18986fea764f241265a.jpg

VÍMVÍC: online video kurzy od kvalitních lektorů Technika

Podpořte kvalitní online vzdělávání. Přispějte na vybudování natáčecích studií, kde se špičkovými lektory pro vás natočíme stovky video kurzů.

Video pozvánka na akci roku
8/30/2015

Video pozvánka na akci roku

Jste skvělí, přijďte na párty u příležitosti spuštění videokurzů :)

Je vás 125

Bomba, díky, paráda!

Jestli jste se ještě nerozhodli, zda se na opening party vydáte, snad vás přesvědčí tohle nové video. Detaily ohledně párty vám Michal Hardyn řekne právě v něm, to nejdůležitější v bodech tady:

  • bude tam welcome drink 
  • bude tam občerstvení
  • bude tam tým VímVíc <3

Budete tam i vy? Odklikněte účast zde.

Už zbývají jen 3 dny!

My pevně věříme, že se nám podaří těch posledních 16 % vybrat, a to proto, že naši startéři jsou tak skvělí a sdílejí jak jen můžou. Za poslední týden se počet sdílení na Twitteru mnohonásobně zvýšil a za to vám všem moc děkujeme. Nepřestávejte nás podporovat, už jsme skoro v cíli! :)

Děkujeme a přejeme dobrý start do nového týdne.

Tým VímVíc.

ReachedCZK 263,100(105%)

105%
CZK 250,000requested
147contributors
Contribute

project authorVímVíc.cz

Rewards

CZK 100Vstupenka na zahajovací párty

Máte naše obrovské díky a k tomu vstupenku na zahajovací párty s lektory, týmem VÍMVÍC.cz a ostatními startéry. Těšíme se!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 150Magnetka + vstupenka na zahajovací párty

Magnetka VÍMVÍC z edice pro startéry + vstupenka na zahajovací párty s lektory, VÍMVÍC týmem a ostatními startéry.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250Jméno v Síni slávy na webu + KREDIT 250 Kč

Vaše jméno v Síni slávy na [URL="http://www.vimvic.cz/"]VÍMVÍC.cz[/URL] (vč. foto a odkazu na web/Twitter) + kredit 250 Kč na nákup kurzů + vstupenka na zahajovací párty s lektory, VÍMVÍC týmem a ostatními startéry.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 350Hrnek + vstupenka na zahajovací párty

Hrnek VÍMVÍC z edice pro startéry s osobním věnováním + vaše jméno v Síni slávy na VÍMVÍC.cz (vč. foto a odkazu na web/Twitter) + vstupenka na zahajovací párty s lektory, VÍMVÍC týmem a ostatními startéry.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Jméno v Síni slávy na webu&zdi + KREDIT 500 Kč

Vaše jméno v Síni slávy na [URL="http://www.vimvic.cz/"]VÍMVÍC.cz[/URL] (vč. foto a odkazu na web/Twitter) + jméno na zdi ve studiu/kanceláři + kredit 500 Kč na nákup kurzů + vstupenka na zahajovací párty s lektory, VÍMVÍC týmem a ostatními startéry.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Jméno v Síni slávy na webu&zdi + KREDIT 1000 Kč...

Vaše jméno v Síni slávy na [URL="http://www.vimvic.cz/"]VÍMVÍC.cz[/URL] (vč. foto a odkazu na web/Twitter) + jméno na zdi ve studiu/kanceláři + kredit 1000 Kč na nákup kurzů + vstupenka na zahajovací párty s lektory, VÍMVÍC týmem a ostatními startéry + stylová magnetka z limitované edice pro startéry.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 9,000Zlatý sponzor na 6 měsíců

Na plných 6 měsíců (1500 Kč/měs.) nad patičkou webu logo malé velikosti + odkaz + popisek o 70 znacích + logo/název firmy v 10 týmových videích + rozhovor s vámi v magazínu VÍMVÍC + poděkování na Twitteru a Facebooku VÍMVÍC.

Number of available rewards: 7/10

Reward unavailable

CZK 18,000Platinový sponzor na 12 měsíců

Na plných 12 měsíců (1500 Kč/měs.) nad patičkou webu logo střední velikosti + odkaz + popisek o 70 znacích + logo/název firmy v 20 týmových videích + 2x rozhovor/článek v magazínu VÍMVÍC + 2x poděkování na Twitteru a Facebooku VÍMVÍC.

Number of available rewards: 3/5

Reward unavailable

CZK 100,000Generální partner na 12 měsíců

Podpořte veřejně rozvoj kvalitního online vzdělávání v ČR pro obory jako IT, programování, grafika, business, marketing, startupy, osobní rozvoj a další. Uvedeme vaše logo/název firmy jako generálního partnera v hlavičce webu + odkaz + logo/název firmy ve 20 týmových videích + 3x rozhovor/článek v magazínu VÍMVÍC + 3x poděkování na Twitteru a Facebooku VÍMVÍC + další VIP možnosti spolupráce plynoucí z generálního partnerství.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable