4. srpna 2023 - Olga Ryparová: Chemie v jídle
Občas se lze dočíst o potravinách bez chemie. Co to znamená? A je nutné se chemie v jídle bát? O tom promluví již tento pátek Olga Ryparová.
Vážení podporovatelé.
V pátek nás další přednáška. Jako obvykle se uvidíme krátce před pátou hodinou odpoledne v budově Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze na Viničné ulici číslo 7 a to v posluchárně B3 Fotochemie (na dveřích je i označení P34), která se nachází v přízemí vlevo od hlavního vchodu.
Poslední přednáška Claire Klingenberg o tom co mají společného duchové a mimozemšťané je k dispozici ke zhlédnutí v prokliku.
Tento pátek přivítáme Olgu Ryparovou, která promluví na téma Chemie v jídle.
Příští pátek, to je 11. srpna přijede z Brna Tomáš Přibyl s nímž si budeme povídat o čínské kosmonautice. Pozor! Z této přednášky smíme zveřejnit záznam až po několika měsících. Pokud ji tedy chcete vidět v dohledné době, doporučujeme přijít naživo do sálu.
Jelena & Vítek