cf-hra-druhe-vydani-otvirak-4-bez_play1.png

Druhé vydání trabantí stolní hry Hry & Apps

Druhá šance pořídit si stolní hru žlutého cirkusu! Pokud dáme za 15 dní dohromady dost peněz, bude druhé vydání!

6/7/2020

Hry budou v druhé polovině června!

Komu jsme ještě neposlali hru, tomu ji pošleme v druhé polovině června, nejpozději začátkem července!

Krátká verze:
Hry pošleme v druhé polovině června, nejpozději začátkem července, konečně! Moc se omlouváme za zpoždění!

Díky za pochopení Dan a trabantí tým

Dlouhá verze:
Pro mnohé dotazy velké shrnutí hrovirové anabáze. Moc se omlouváme, že hru stále nemáte, ale bohužel i když umíme velmi dobře improvizovat, je často součástí improvizace i čekání, Podle našeho původního odhadu měly být hry hotové nejdříve (!) koncem února. Byl to odhad podle maximálního tempa, s jakým jsme dokázali zvládnout první kolo. Podcenili jsme ale rozdíl v předvánočním a novoročním nasazení, takže výroba běžela kvůli pomalejšímu nástupu na začátku roku pomaleji, čímž vzniklo zpoždění a bylo zřejmé, konec února nestíháme.


Do toho přišla karanténa a panika ze shromažďování lidí a jeho zákazy. Byla zastavena výroba, která sama o sobě jela velmi pomalu, protože nebylo možné ani hru nikde uložit (protože nemáme vlastní sklady, vysokozdvižné vozíky ani kamiony).

Museli jsme vše přeplánovat dle aktuální situace, nebylo hru, jak posílat, nebylo ji jak distribuovat, nebylo možné ani využít výdejní místa, hromadná podání na poštách zavedla přísná omezení. Hry jsme tedy kompletovali po jedné a po pár kusech jsme je posílali, aby je měl alespoň někdo a spousta z vás už je má.

Stejně jako mnoho dalších jsme čekali na nějaké rozumné vyjádření vlády, jak celou situaci vidí do budoucna (protože v plánování je naše vláda schopná asi tak podobně, jako Radek) Na konci dubna konečně přišel první "jízdní řád" uvolňování, který říkal, že na konci června budou možné akce pro 50 lidí a o několik týdnů před tím bude možné i osobní předání. Vše jsme tedy okamžitě nastavili podle tohoto plánu, aby hry byly hotovy cca v polovině června a mohli jsme zahájit rozesílání i osobní předání. Bohužel, radkování naší vlády pokračovalo, rozhodnutí se měnila ze dne na den a na překotné a neplánované uvolňování jsme prostě nezvládli reagovat (stejně, jako třeba mnoho jiných větších akcí typu Karlovarského filmového festivalu, který byl zrušen, ač by se mohl nakonec s určitými omezeními konat).

Mrzí nás, to omlouváme se, ale nejsme Amazon s obrovskými skladovými zásobami. Každopádně výroba jede a v druhé polovině června budou hry hotové a my je pošleme těm, kdo je ještě nemají. Věřte, že my z toho také nemáme radost.

Díky za pochopení a ještě jednou se omlouváme

Dan a trabantí tým

 

 

ReachedCZK 1,639,538(547%)

547%
CZK 300,000requested
1,312contributors
Contribute

project authorDan Přibáň

Rewards

CZK 950Hra k vyzvednutí

Prostě hra, k vyzvednutí v Praze. Až budou hry hotové, dáme vědět kde a kdy.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,100Hra poštou

Prostě hra, ale poštou, takže o poštovné a balné dražší.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,400Hra s poděkováním

Děkujeme za podporu! Jako poděkování pošleme: výběr nejlepších fotografií ze všech cest v digitální podobě + Asijský film + Africký film + Americký film + Australský film ke stažení + děkovnou samolepku + náramek + fungl novou trabantí tužku + náčelníkem podepsanou hru.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,600Hra s magnetem

Děkujeme za podporu! Jako poděkování pošleme: výběr nejlepších fotografií ze všech cest v digitální podobě + Asijský film + Africký film + Americký film + Australský film ke stažení + děkovnou samolepku + náramek + výroční magnet k objetí světa + náčelníkem podepsanou hru.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,700Hra a nový trabantí kalendář

Děkujeme za podporu! Jako poděkování pošleme: výběr nejlepších fotografií ze všech cest v digitální podobě + Asijský film + Africký film + Americký film + Australský film ke stažení + děkovnou samolepku + náramek + podepsaný nový kalendář z cesty z Indie + náčelníkem podepsanou hru.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,900Hra a dětská knížka

Děkujeme za podporu! Jako poděkování pošleme: výběr nejlepších fotografií ze všech cest v digitální podobě + Asijský film + Africký film + Americký film + Australský film ke stažení + děkovnou samolepku + náramek + fungl novou trabantí tužku + podepsanou dětskou knížku Jak Egu dojel až na konec světa + náčelníkem podepsanou hru.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,900Hra a náš nový film na DVD

Děkujeme za podporu! Jako poděkování pošleme: výběr nejlepších fotografií ze všech cest v digitální podobě + Asijský film + Africký film + Americký film + Australský film ke stažení + děkovnou samolepku + náramek + fungl novou trabantí tužku + podepsané DVD s filmem z cesty z Indie Trabantem tam a zase zpátky + náčelníkem podepsanou hru.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,900Hra a nová plechová cedule

Děkujeme za podporu! Jako poděkování pošleme: výběr nejlepších fotografií ze všech cest v digitální podobě + Asijský film + Africký film + Americký film + Australský film ke stažení + děkovnou samolepku + náramek + fungl novou trabantí tužku + novou výroční plechovou ceduli k objetí světa + náčelníkem podepsanou hru.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,900Hra a bytelný expediční plecháček

Děkujeme za podporu! Jako poděkování pošleme: výběr nejlepších fotografií ze všech cest v digitální podobě + Asijský film + Africký film + Americký film + Australský film ke stažení + děkovnou samolepku + náramek + fungl novou trabantí tužku + bytelný expediční plecháček + náčelníkem podepsanou hru.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,601Hra a velké dárkové kombo

Děkujeme za podporu! Jako poděkování pošleme: výběr nejlepších fotografií ze všech cest v digitální podobě + Asijský film + Africký film + Americký film + Australský film ke stažení+ děkovnou samolepku + náramek + fungl novou trabantí tužku + podepsané DVD s filmem z cesty z Indie + bytelný expediční plecháček + novou výroční plechovou ceduli k objetí světa + náčelníkem podepsanou hru.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000Hra a podepsaný trabantí DVD archiv

Děkujeme za podporu! Jako poděkování pošleme: výběr nejlepších fotografií ze všech cest v digitální podobě + Asijský film + Africký film + Americký film + Australský film ke stažení + děkovnou samolepku + náramek + fungl novou trabantí tužku + DVD s podepsanými filmy: Trabantem Hedvábnou stezkou, Trabantem napříč Afrikou, Trabantem až na konec světa, Trabantem do posledního dechu, Trabantem tam a zase zpátky a seriály: Trabantem Jižní Amerikou a Trabantem z Austrálie do Asie a jako bonus bluray s filmem Trabantem do posledního dechu + náčelníkem podepsanou hru.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable