image2992.png

Ten, kdo jiným jámu kopá Knihy

Velice netradiční westernový gamebook od party kamarádů, co se vyžívají v absurdním a osobitém druhu humoru. Obsahuje hrobníka v hlavní roli.

4/15/2017

Cíl dosažen!

Včera večer se nám podařilo dosáhnout našeho cíle a vybrali jsme díky Vám pro naši knihu přes 40 tisíc! Samozřejmě jsme si toho všimli už dříve, ale všechna ta radost z Vašeho zájmu o naše dílo nám nedala prostor k tomu, abychom napsali řádnou novinku dříve. Teď už je tedy jasné, že knihu obdržíte a tak je na místě se pořádně začít zabývat tím, co zajímavého ještě tato kampaň může nabídnout.

1. Ukázalo se, že máme na skladě ještě pár pochybných kuriozit. Respektive máme jich doma spousty (třeba jednou jsme si s Bártem koupili sako z hadí kůže), ale jen některé z nich jsou vhodné pro naši kampaň - Zkrátka Julie objevila doma pár dalších původních ilustrací a proto zvedáme počet Pochybných sběratelů kuriozit o pět. Najdete je jako novou odměnu.

2. Reakce na sociální wanted odměny byla poněkud chladná, každopádně si stále stojíme za tím, že my svojí knihou pobavíme Vás, tak zase můžete na oplátku něčím pobavit Vy nás. Takže to prozatím nevzdáváme a nejspíše vyhlásíme dokonce nějaké další. Každopádně co se Kamelotů týče, tak už jich máme 281 z 300, což není tak špatný výkon a cíl bude jistě brzo dosáhnut. A mravenečníci také nějací dorazili, jedním z nich se můžete níže pokochat.

mravenecnik.png


3. Zatímco budeme pečlivě vymýšlet, co do knihy přidat za bonusový cíl  za 50 tisíc, tak Vy můžete dělat na tom, ať dosáhneme toho prvního. Tím je velice sexy osobní deník, jehož ekluzivní preview si můžete prohlédnout níže. Omluvte prosím veškerý punk, kterým ztvárnění knih na fotografii oplývá - jedná se o Julií vázané knihy, které nesla loni ke školní obhajobě.

17855202_10208910813951841_1005334317779356101_o.jpg


4. A na závěr ještě jedna zpráva, ať je tahle oslavná novinka náležitě dlouhá. Protože už je jasné, že o knihu zájem je, rozhodli jsme se podniknout krok, který by z naší hromádky-potištěného-papíru-slepeného-k-sobě udělal Knihu s velkým K. Chtěli bychom jí pořídit ISBN, ať je její existence oficiální a státem posvěcená. Zatím nic neslibujeme, ale i tak nám držte palce, ať vykoumáme, jak to vlastně funguje. A ať se kvůli tomu nemusí obětovat prvorozený syn, nebo tak něco.

Na závěr ještě jednou díky za Vaši podporu a díky, že nás sdílíte!
Užívejte víkend panstvo!

ReachedCZK 54,593(136%)

136%
CZK 40,000requested
94contributors
Contribute

project authorJan Holan

Rewards

CZK 200Virtuální Greenhorn

Žijete v místě, kam koleje ještě nezavedli a pošťák se Vašemu city vyhýbá od té doby, co doručování zásilek místní šerif postavil mimo zákon. Ale ani to Vás nezastaví a uděláte všechno pro to, abyste si naši knihu zahráli. Jediná nevýhoda spočívá v tom, že stůl si s ní nepodložíte. Co dostanete? -Elektronickou verzi knihy ve formátu PDF.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 400Kravíkluk z masa a kostí

Už nějaký ten pátek sestřelujete koltem plechovky z ohrady, popíjíte v salónu, házíte podkovami a jeden Váš známý prý dokonce jednou letmo zahlídnul indiána. Zkrátka jste kovaní západem, i když ne tak divokým, jak si můžou ostatní myslet. Ve skutečnosti své volné chvíle trávíte čtením, i když ostatním kumpánům to nikdy nepřiznáte. Co dostanete? -Fyzickou verzi knihy zaslanou poštou kamkoli po České republice.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Týpek v rohu salónu co si myslí, že je něco víc

Když jste se jednoho dne dozvěděli, že všichni ve Vašem city už mají tu novou knihu, řekli jste si, že se s málem nespokojíte. Proto jste urychleně poslali telegram a vykopali prokleté indiánské zlato, abyste si mohli připlatit za víc nóbl verzi našeho gamebooku. Co dostanete? -Fyzickou verzi knihy zaslanou poštou kamkoli po České republice. -Vaše kopie bude podepsána trojicí autorů, bude v ní věnování a možná obdržíte i fešnou kresbičku.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Nerozhodný mexičan, kterému bylo líp za Rio Grande

Už týdny se touláte napříč prériemi a lámete si hlavu těmi nejdůležitějšími otázkami vesmíru a vůbec. Má chřestýš něco společného s chřestem? Není to nepraktické, vždycky odjíždět vstříc západu slunce? A je lepší si tu knížku koupit fyzicky a nebo virtuálně? A co pro jistotu obojí? Co dostanete? -Fyzickou verzi knihy zaslanou poštou kamkoli po České republice. -Elektronickou verzi knihy ve formátu PDF.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 650Bohatý gentleman v obleku, co se nesmí ušpinit

V Evropě to byla nuda, tak jste se rozhodl vydat do Ameriky, země netušených možností. Bíle se skvoucí oblek a revolver s rukojetí vykládanou perletí zaručí, že dokonale zapadnete mezi místní a jakožto nerušivý prvek lokálního koloritu si v celé míře vychutnáte tu atmosféru plnou střelného prachu a pochybných destilátů. Co dostanete? -Fyzickou verzi knihy zaslanou poštou kamkoli po České republice. -Vaše kopie bude podepsána trojicí autorů, bude v ní věnování a možná obdržíte i fešný obrázek. -Vaše jméno bude uvedeno v knize na čestném místě.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 750Desperátní duo desperátů

Máte nějakého spřáteleného pistolníka, kterého toužíte obohatit literaturou diskutabilní kvality? Nebo snad se bojíte, že se s Vámi rozvede manželka a Vaši knihu Vám vezme? Popřípadně má Váš stůl dvě nohy, které potřebují podložit? Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli kladně, je tohle odměna právě pro Vás. Co dostanete? -2 x Fyzickou verzi knihy zaslanou poštou kamkoli po České republice.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Pochybný sběratel kuriozit

Potřebujete další exponát do svého muzea největších zneuznaných umělců moderní doby. Něco, co se vryje lidem do paměti, co vyvolá emoce nejhlubšího kalibru a zároveň to bude hodno toho, viset na stěně vaší haciendy. Máte štěstí, přesně něco takového totiž máme zrovna po ruce. Ale jen v omezeném počtu, samosebou. Co dostanete? - Fyzickou verzi knihy zaslanou poštou kamkoli po České republice. - Jeden z původních Juliiných obrázků cca velikosti stránky knihy (ve skutečnosti je o něco menší), podepsaný autorkou.

Number of available rewards: 0/5

Reward unavailable

CZK 1,000Pochybnější sběratel kuriozit

Nenechte se zmást, obdržíte přesně to, co "Pochybný sběratel kuriozit" výše (či níže). Co dostanete? - Fyzickou verzi knihy zaslanou poštou kamkoli po České republice. - Jeden z původních Juliiných obrázků cca velikosti stránky knihy (ve skutečnosti je o něco menší), podepsaný autorkou.

Number of available rewards: 3/5

Reward unavailable

CZK 1,200Pomocný autor

Máte obskurní jméno a nebo jen hlavu plnou roztodivných nápadů? Chcete vydat knihu, ale nevíte, jestli to pro Vás není příliš velké sousto? Začněte pomalu a zlehka - pojmenujte jednu z vedlejších postav v našem příběhu (Jméno musí projít konzultací s autory). Co dostanete? -Fyzickou verzi knihy zaslanou poštou kamkoli po České republice. -Vaše kopie bude podepsána trojicí autorů, bude v ní věnování a možná obdržíte i fešný obrázek. -Vaše jméno bude uvedeno v knize na čestném místě. -Možnost pojmenovat jednu z vedlejších postav.

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable