mockup-of-a-woman-reading-a-softcover-book-3418-el1.png

Rozhodování a tvořivost - sourozenci v managementu Knihy

Naše nová knížka je určená (nejen) manažerům, kteří přemýšlejí. O souvislostech, o motivacích, o sobě. Kultivujme podnikatelské prostředí spolu!

Máme pro vás odměny stylové i odměny chytré
7/23/2020

Máme pro vás odměny stylové i odměny chytré

Našim Startérům jsme připravili víc než deset atraktivních odměn. Stačí si vybrat: knížku, tričko, tašku, účast na křtu, místo na kurzu, konzultaci s lektory, práci s celým týmem. Nebo všechno dohromady?

Všechno se do fotky nevejde, ale co se vešlo, to vám ukážeme.

Mezi odměnami pro naše milé Startéry nechybí kromě publikace Rozhodování a tvořivost - sourozenci v managementu ani trička nebo plátěné tašky s grafikou, která je připravena pro obálku knihy. Děkujeme za ni (stejně jako za grafiky pro všech šesti předchozích titulů z edice Action Learning - praktický management) Zuzaně Vojtové.

  

Využít můžete také jedinečné příležitosti zúčastnit se křtu knihy a následného TC CLUBu, setkání studentů a absolventů TC Business School, kteří se pravidelně scházejí nad předem daným manažerským problémem, aby ho prodiskutovali ze všech stran. Klub zároveň generuje neotřelé nápady, propojuje účastníky a jejich firmy, přítomné motivuje a obohacuje.

Na výběr je i jednodenní nebo třídenní pobyt ve studijní skupině, díky kterému se seznámíte jak se stylem práce našich lektorů, tak s úspěšnými manažery "od Šumavy k Tatrám". Koukněte se Jak to u nás vypadá.

Třešničkami na dortu (dortech) jsou konzultace se Slávou Kubátovou nebo s Tomášem Bujnou, našimi lektory, za nimiž stojí bohaté zkušenosti z vedení týmů. A top odměnu pak získá ten, kdo zvolí koučink pro celý svůj tým. Během něj se prostřednictvím metody Action Learning naučí pracovat v týmu efektivně, poměrně rychle a přímočaře.

Děkujeme za vaši podporu a sdílení!

 

Tým TC Business School

ReachedCZK 120,150(150%)

150%
CZK 80,000requested
61contributors
Contribute

project authorTC Business School

Rewards

CZK 230Podepsaný výtisk a pozvánka na kafe

K podepsané knížce vám uvaříme šálek vynikající plantážní kávy. Když se za námi zastavíte v pražské kanceláři, radost bude oboustranná.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 350Podepsaný výtisk až k vašim rukám

Rádi vám knihu podepíšeme a pošleme až do schránky. Možná v ní pak najdete i nějaký autorský, tvořivý obrázek na téma rozhodování.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 670Daruj knihu, daruješ tvořivost

Udělejte radost nejen sobě, ale i někomu podobně tvořivému. Kolegovi, šéfové, místní knihovně, kulturnímu spolku. Kupte 1 knihu pro sebe a my za vás 2. pošleme, kam budete chtít. Stačí v kolonce „Upřesnění odměny“ uvést jméno a adresu obdarovaného. Chcete-li, připište mu osobní vzkaz. Krasopisně ho vaším jménem vetkneme na první stránku.

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable

CZK 750Podepsaný výtisk a tričko kreativních rozhodovačů

Nechejte si domů poslat balíček pro ty, co se nebojí rozhodovat tvořivě. Získáte podepsanou knížku a tričko s grafikou sdělující světu: Kreativita je jen pro odvážné.

Number of available rewards: 12/20

Reward unavailable

CZK 850Stylová taška plná chytrého čtení

Nejen, že obdržíte autory podepsanou novou knihu, ale přidáme vám k ní další tři publikace z edice Action Learning podle vašeho výběru. To vše vložíme do bavlněné tašky s logem a poběžíme na poštu. Abyste se nachytřili co nejdříve!

Number of available rewards: 6/10

Reward unavailable

CZK 1,200Křest, diskuze, šampáňo a networking (pro 2 osoby)

Rádi vás a kolegyni či kolegu přivítáme na křtu knihy, který se uskuteční v rámci setkání TC CLUBu koncem října 2020. Můžete se zapojit do pracovní diskuze našich studentů a absolventů, poznáte prostředí TC Business School a vyměníte si vizitky s majiteli, jednateli i manažery rodinných firem i nadnárodních společností. Dvě knížky s osobním věnováním autorů a bublinky ve skle nebudou chybět.

Number of available rewards: 1/5

Reward unavailable

CZK 1,500Všechno v bavlně

Kompletní sérii 7 knih edice Action Learning, z nichž v té nejnovější najdete osobní věnování autorů, a navíc ikonickou publikaci Michaela Marquarda o zapojení lidí do řešení problémů vám pošleme v krásné a praktické bavlněné tašce. Takovou bude mít málokdo.

Number of available rewards: 2/5

Reward unavailable

CZK 2,000Konzultace s Tomášem (třeba o stromových domcích)

S Tomášem Bujnou, autorem knížky, lektorem, manažerem a tátou dvou dětí strávíte 2 hodiny. Můžete konzultovat vlastní manažerský problém nebo si vyměnit zkušenosti z řízení rodinného projektu stavby domečku na stromě. Cokoli je vám milé. Tomáš vám věnuje podepsanou knížku, tričko kreativního rozhodovače a několik veselých manažersko-lektorských historek. Setkání se může uskutečnit v Bratislavě, Brně nebo na místě, které si dohodnete.

Number of available rewards: 1/3

Reward unavailable

CZK 2,000Konzultace se Slávou (třeba o týmovém zavařování)

Zakladatelka TC Business School, lektorka a autorka knížky, Sláva Kubátová poskytne 2hodinovou konzultaci na vámi zvolené téma. Můžete probrat strategické řízení firmy stejně jako komunikaci v týmu či zvyšování motivace ke spolupráci. Sláva dokáže velmi rychle trefit hřebík na hlavičku. Úskalí i příležitosti managementu vám klidně vysvětlí i na příkladu vaření marmelád (kterými je mimochodem proslulá). K tomu přidá knížku s osobním věnováním, tričko kreativního rozhodovače a tři skleničky vlastních zavařenin. Potkat se můžete na místě, které bude vyhovovat oběma stranám.

Number of available rewards: 0/3

Reward unavailable

CZK 2,600Studentem na 1 den

Připravíme vám unikátní možnost stát se na jeden den studentem kurzu MBA. Soustředění s tématem Rozhodování nebo Tvořivost absolvujete přímo se studijní skupinou manažerů, poznáte komunikaci metodou Action Learning a dostanete prostor řešit skutečné problémy své firmy nebo týmu. Kurzy se konají na Vysočině, v rodinném penzionu, kde máme dost klidu na hlubokou práci a skvělý servis. Na cestu domů vám kromě koláčů paní domácí přibalíme i novou knížku s osobním věnováním.

Number of available rewards: 6/6

Reward unavailable

CZK 4,800Ve dvou se to lépe… učí

Chcete managementu nahlédnout pod pokličku? Přijďte se na 1 den nachytřit a užít si prostředí důvěry, sdílení, klidu na práci… Držíme vám 2 židle, abyste se mohli naučit něco nového třeba s kolegou nebo kamarádkou. U kulatého stolu, vedle manažerů nadnárodních firem i šéfů start-upů, se dvěma lektory v čele. Sami si vyberete téma, které vás zajímá, i termín (dohodneme se mailem nebo telefonicky). Žádné tajnosti; jen sdílení, přemýšlení, kniha pro každého a několik AHA momentů included.

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable

CZK 6,600Když potřebujete nadhled

Tato odměna je skutečně unikátní, 1 letenku balonem (v koši s dalšími pasažéry) věnoval náš student, spolumajitel firmy Balony Kubíček. Díky, díky! Vzneste se nad husté lesy a šumící pole, pěna dní zůstane hluboko pod vámi… Na cestu vás samozřejmě vybavíme novou knížkou, ale číst si jistě budete až dlouho po přistání. Zážitek z oblaků ve vás bude doznívat pěkných pár hodin. Z čeho budete mít největší radost? Z úchvatného letu, čtivé a poučné literatury s věnováním autorů a podpory kvalitního manažerského vzdělávání. Pojďte do toho s námi!

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable

CZK 7,700Studentem na 3 dny: Tvořivost, komunikace...

Zažijte na vlastní kůži atmosféru třídenního soustředění během kurzu MBA. Stanete se studentem a spolu s dalšími manažery budete pod vedením dvou lektorů pracovat s tématy tvořivost, komunikace a vedení týmů. V klidném a komfortním rodinném penzionu na Vysočině se tak seznámíte s metodou Action Learning, kterou používáme, dostanete prostor hledat odpovědi na vlastní manažerské otázky a potkat spoustu inspirativních lidí. Kromě bohatých zážitků získáte také novou knížku s osobním věnováním a naše dříve vydané publikace související s tématy absolvovaného soustředění.

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable

CZK 7,700Studentem na 3 dny: Rozhodování, marketing...

Když se připojíte k našim studentům a necháte každodenní operativu doma, získáte dostatek prostoru k přemýšlení nad vlastní firmou, týmem i manažerským směřováním. S manažery rodinných podniků i nadnárodních organizací a pod vedením dvou lektorů uvidíte mnohé věci z nadhledu. Je to nanejvýš osvěžující! Tématy soustředění budou rozhodování, marketing a strategie. Setkání se uskuteční v příjemném penzionu na Vysočině. Abyste si odvezli něco hmatatelného, předáme vám novou knížkou opatřenou osobním věnováním a všechny publikace, které jsme k probíraným tématům vydali.

Number of available rewards: 1/3

Reward unavailable

CZK 15,000Posuneme celý váš tým

Ukážeme vám (a naučíme vás), jak pracovat v týmu efektivně, poměrně rychle a přímočaře. Pokud řešíte potřebu změn, hledáte cesty jak dál, tušíte potíže nebo bojujete s čímkoli jiným, můžete se spolehnout na komunikaci metodou Action Learning. Přijedeme za vámi a ve skupince vašich 4-7 lidí budeme společně hledat cestu z bludného kruhu. Sezení trvá 4 hodiny, vede ho zkušený lektor, každý účastník obdrží novou knížku s osobním věnováním.

Number of available rewards: 3/4

Reward unavailable