s-kolo-png-220x220.png

Rise and Shine - osobní rozvoj Ostatní

Rise and Shine je platforma osobního rozvoje, která si klade za cíl podpořit studenty, kteří na sobě chtějí pracovat a být úspěšní.

Konference dobrým partnerem
6/6/2018

Konference dobrým partnerem

Na otázky ohledně partnerských vztahů, jejich řešení a lepší vzájemné porozumění, vám odpoví naši lektoři na jedinečné konferenci.

Registrovat se můžete na www.riseandshine.cz

ReachedCZK 0(0%)

0patrons
CZK 5,000První krok je nejtěžší!
První krok je nejtěžší!

Čtyřciferná suma 5 000 Kč nás zavazuje k pravidelným setkáním s našimi fanoušky. Natočení bonusových materiálů na náš youtube a také k ještě více workshopům.

CZK 10,000Jdeme neustále vpřed i s vámi!
Jdeme neustále vpřed i s vámi!

Pokud jsme v minulém cíli slibovali ještě více workshopů, tak při splnění našeho druhého cíle, slibujeme doslova záplavu workshopů, tématické akce, setkání s námi, ale i možnost setkání s lektory, další videa a to ještě není všechno. Naše konference se rozrostou ještě do více měst než obvykle.

CZK 25,000Běžíme společně za úspěchem a seberozvojem!
Běžíme společně za úspěchem a seberozvojem!

Tato obrovská částka je pro nás opravdu velkým cílem. Ke všem výhodám z předešlých dvou cílů, bychom přidali i velkou párty pro naše podporovatele, ještě více konferencí a také pozvání dost speciálního a váženého hosta, jakého jen tak na konferencích neuvidíte.

Contribute monthly

Rewards

CZK 50První krok

I malou pomocí můžete podpořit projekt, který pomáhá k lepšímu seberozvoji a vzdělávání. Děkujeme. Za tuto podporu získáte: 1) možnost setkat se s členy našeho týmu na konferenci Upozornění: jedná se o pravidelný měsíční platbu.

The number of rewards is not limited

Contribute monthly

CZK 150Velký patron

Za tuto podporu získáte: 1) sleva 50% na všechny konference 2) malý dárek Upozornění: Jedná se o pravidelný měsíční platbu a výhody platí po započítání, alespoň tří měsíců!

The number of rewards is not limited

Contribute monthly

CZK 250Ve dvou se to lépe táhne

Za tuto podporu získáte: 1) 1+1 vstup na konferenci ZDARMA, vezmi sebou třeba partnera/partnerku nebo kamaráda a máte oba vstup ZDARMA na dvě konference. 2) na ostatní konference sleva 3) setkání s členy týmu 4) malý dárek pro oba Upozornění: Jedná se o měsíční platbu a výhody platí po započítání, alespoň tří měsíců!

Number of available rewards: 10/10

Contribute monthly

CZK 450VIP podpora (spousta výhod)

Za tuto VIP podporu získáte: 1) vstupy na konference ZDARMA 2) možnost setkání s vybranými lektory 3) setkání s některými členy našeho týmu 4) dárek 5) účast na případných akcích a setkáních Počet těchto VIP je omezen v součastnosti na 20.

Number of available rewards: 20/20

Contribute monthly