imageresize.jpeg

Jak přízrak komunismu vládne našemu světu Knihy

Odhalte s námi temnou sílu, která se nepozorovaně vplížila do našich životů. Podpořte vydání knižní série Jak přízrak komunismu vládne našemu světu.

Sbírka končí. Děkujeme za podporu.
11/24/2020

Sbírka končí. Děkujeme za podporu.

Čas kampaně uplynul jako voda...

Vážení startéři,

čas kampaně uplynul jako voda a s Vaší úžasnou podporou se povedla dokonce na víc než 130 %! Dovolte nám vyjádřit Vám touto cestou velké díky.

Doufáme, že Vás kniha obohatí a třeba i „vyzbrojí“ proti jedovatým útokům ducha komunismu, věříme, že lépe pochopíte jeho strategii, prohlédnete léčky a pomůžete rozpoznat toto neviditelné zlo i jiným.

Co bude následovat?

Již za několik dní budeme mít vytištěnou knihu k dispozici (a e-book do dvou týdnů). K výrobě doplňkových cen jako plakát, odznaky a další budeme potřebovat také pár dnů. Jakmile budeme mít vše potřebné pro vyřízení Vašeho „balíčku“, začneme balit a rozesílat. Předpokládáme, že nejpozději do Vánoc budou odměny u Vás.

Až „vyřídíme“ Vás, startéry, začneme díky Vaší podpoře rozesílat knihy i do knihoven po celé naší republice.

Pokud byste měli zájem pořídit si další výtisky knihy, během 2-3 týdnů budou k dispozici i v knihkupectvích a také (spolu s e-bookem) na připravovaném e-shopu Epoch Times na našem portálu www.epochtimes.cz (také do cca 2 týdnů).

Ještě jednou Vám z hloubi srdce děkujeme,

Katka a Juraj

za Epoch Times ČR

 

Nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho Newsletteru a sledovat náš YouTube kanál.

 

ReachedCZK 242,202(135%)

135%
CZK 180,000requested
215contributors
Contribute

project authorEpoch Times Česko

Rewards

CZK 100Rád/a podpořím vydání knihy

Knížku nechci, děkuji, ale rád/a podpořím její vydání. Částku můžete libovolně navýšit v dalším kroku.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 200E-book Jak přízrak komunismu vládne našemu světu

Ať už chcete šetřit lesy, nebo Vám to tak více vyhovuje, elektronickou verzi knihy Vám zašleme e-mailem nejpozději do konce roku.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250Rád/a podpořím vydání knihy a chci dárek

Knížku nechcete, rád/a podpoříte její vydání, ale chtěl/a byste alespoň malý dárek? Pak pro Vás máme nabídku, stačí si vybrat jeden z těchto dárků: - odznak „Řádu bojovníka proti komunismu“ - odznak # KOMUNISMUS PATŘÍ ZA MŘÍŽE - tašku # KOMUNISMUS PATŘÍ ZA MŘÍŽE - roušku s nápisem # KOMUNISMUS PATŘÍ ZA MŘÍŽE Náhledy odměn najdete na našem facebookovém profilu. Vyberte si, která se Vám nejvíce líbí . Svou volbu můžete napsat přímo do komentáře, anebo si detaily upřesníme emailem. Odměnu Vám předáme osobně v Praze, anebo zašleme poštou.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 400Tištěná kniha "Přízrak"

Tištěná kniha „Jak přízrak komunismu vládne našemu světu“ Tištěné knižní vydání za zvýhodněnou cenu Vám předáme osobně v Praze, anebo zašleme poštou. Při osobním vyzvednutí od nás dostanete navíc odznak „Řádu bojovníka proti komunismu“. Místo předání si upřesníme e-mailem.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 600"Přízrak" + Devět komentářů

Tištěná kniha Jak přízrak komunismu vládne našemu světu spolu s tištěnou knihou Devět komentářů ke komunistické straně. Tento balíček je určen pro ty, kteří se chtějí dozvědět víc nejen o vlivu komunismu v západním světě, ale také o vzniku Komunistické strany Číny a jejích největších zločinech v průběhu posledních 70 let čínské historie. Díky „Devíti komentářům“ vzniklo hnutí Tuidang.org, s jehož pomocí vystoupilo z KS Číny a jejích přidružených organizací již přes 360 milionů Číňanů.

Number of available rewards: 72/100

Reward unavailable

CZK 600Tištěná kniha "Přízrak" + e-book

Ideální kombinace pro čtenáře, který chce mít knihu v knihovně a zároveň ji pohodlně číst na cestách. Odměnu Vám předáme osobně v Praze, anebo knihu zašleme poštou. Při osobním vyzvednutí od nás dostanete navíc odznak „Řádu bojovníka proti komunismu“. Místo předání si upřesníme e-mailem.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 690Tištěná kniha "Přízrak" + předplatné

Tištěná kniha „Jak přízrak komunismu vládne našemu světu“ + on-line předplatné The Epoch Times. K tištěné knize dostanete tříměsíční on-line předplatné anglické verze novin The Epoch Times, což je nejrychleji rostoucí nezávislé zpravodajské médium v Americe. Přízrak komunismu pevně svírá ve svých drápech mnohé americké mediální giganty. Redakce The Epoch Times je však neoblomná a ve svém zpravodajství se drží principů pravdy a tradice, bez vnějších zásahů. Přirozeně si tím deník získává čím dál širší oblibu čtenářů. Web: www.theepochtimes.com

Number of available rewards: 14/15

Reward unavailable

CZK 700Tištěná kniha "Přízrak" + čajík z Tchaj-wanu

Rádi si ke čtení připravíte konvičku dobrého čaje? Ke knižnímu vydání „Přízraku“ Vám přibalíme 30 g lehce fermentovaného oolongu „Qing Xiang“ nebo černého (resp. červeného) čaje „Hong Cha“, který věnovali Bratři v čaji.Web: https://bratrivcaji.cz/ Formosa (Tchaj-wan) je nádherný ostrov se skvělými lidmi, jenž uchovává poklady tradiční čínské kultury, které na pevnině Komunistická strana Číny programově ničí již od svého nástupu k moci... V tamních vysokých horách zahalených mlhou se pěstují jedny z nejlepších čajů světa... Odměnu Vám předáme osobně v Praze, anebo knihu zašleme poštou.

Number of available rewards: 0/9

Reward unavailable

CZK 750Tištěná kniha "Přízrak" 2x

Tištěné knižní vydání za zvýhodněnou cenu i pro známé nebo rodinu. Odměnu Vám předáme osobně v Praze, anebo knihu zašleme poštou. Při osobním vyzvednutí od nás dostanete navíc odznak „Řádu bojovníka proti komunismu“. Místo předání si upřesníme e-mailem.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 950A ještě dvakrát víc

Tištěná kniha „Jak přízrak komunismu vládne našemu světu“ 2x + kniha „Devět komentářů“ 2x Tento balíček je určen pro ty, kteří se chtějí dozvědět víc nejen o vlivu komunismu v západním světě, ale také o vzniku Komunistické strany Číny a jejích největších zločinech v průběhu posledních 70 let čínské historie, a navíc chtějí stejně obdarovat někoho ze svých přátel či známých. Odměnu Vám předáme osobně v Praze, anebo knihu zašleme poštou. Při osobním vyzvednutí od nás dostanete navíc odznak „Řádu bojovníka proti komunismu“. Místo předání si upřesníme e-mailem.

Number of available rewards: 33/50

Reward unavailable

CZK 5,000STOP KOMUNISMU

Pro bojovníky proti komunismu, kteří chtějí šířit informace o zlé povaze komunismu, a o tom, jak stále ovlivňuje náš svět, jsme připravili balíček, který obsahuje: 5x tištěnou knihu „Jak přízrak komunismu vládne našemu světu“ 3x knihu „Devět komentářů ke komunistické straně“ 1x e-book „Jak přízrak komunismu vládne našemu světu“ 1x autorský plakát Bojovníka proti komunismu (formát A3) 1x odznak „Řádu bojovníka proti komunismu“ 1x odznak # KOMUNISMUS PATŘÍ ZA MŘÍŽE 1x taška # KOMUNISMUS PATŘÍ ZA MŘÍŽE

Number of available rewards: 10/20

Reward unavailable

CZK 10,000JSEM PRO ABSOLUTNÍ ZÁKAZ KOMUNISMU

Pro ty, kteří chtějí aby tato kniha určitě vyšla a navíc chtějí sami šířit informace o zlé povaze komunismu a o tom, jak stále ovlivňuje náš svět, jsme připravili balíček, který obsahuje: 5x tištěnou knihu „Přízrak“ 5x knihu „Devět komentářů“ 1x e-book „Přízrak“ 1x plakát Bojovníka proti komunismu ( A3) 1x odznak „Řádu bojovníka proti komunismu“ 5x odznak # KOMUNISMUS PATŘÍ ZA MŘÍŽE 2x tašku # KOMUNISMUS PATŘÍ ZA MŘÍŽE 5x roušku s nápisem # KOMUNISMUS PATŘÍ ZA MŘÍŽE

Number of available rewards: 5/10

Reward unavailable