pribehy3.JPG

Příběhy z kovářovic komína Knihy

Pohádková kniha pro děti i rodiče o krásném ale i těžkém životě na vesnici, o přírodě, lásce a o tom, co má v životě tu pravou cenu ...

Už jenom kousek...
4/19/2017

Už jenom kousek...

Zbývá už jen malá hromádka. To společně dáme. Díky vám všem

Lidé dobří.

Je to krásnej pocit, když vidíte, že se najde tolik lidí, kteří mají rádi pohádky a jsou ochotni podpořit novou knížku. Moc si toho vážím a všem vám moc děkuji.

A co je nového?

Dnes ráno, ač je 19.dubna, u sovinecké kovárny napadlo patnáct centimetrů sněhu....No, jako v pohádce:-)

Grafik Miláno Svačinka dokončuje grafickou přípravu pro tiskárnu, ilustrátorka Lesana dokončila poslední obrázek a já mám ohromnou radost, jak to všechno šlape:-). A to hlavně díky vám, kteří nás podporujete.

Díky. Vaši Tomáš kovář a Otík čertík.

 

ReachedCZK 93,861(125%)

125%
CZK 75,000requested
163contributors
Contribute

project authorTomáš Holíček

Rewards

CZK 100Čertovy obrázky

Srdečné poděkování psané kovářskou rukou na pohlednici s portrétem našeho malého hrdiny. A taky s otiskem kovářova palce hned vedle poštovní známky.

Expected delivery of the reward: March 2017

Number of available rewards: 195/200

Reward unavailable

CZK 300Kniha "Příběhy z kovářovic komína"

Samotná kniha s věnováním pro koho si jen budete přát. PS: Sice jsem kovář a ruce mám jak lopaty, ale písmo mám úhledné :-) Poštovné a balné je samozřejmě v ceně.

Expected delivery of the reward: June 2017

Number of available rewards: 248/333

Reward unavailable

CZK 500"Příběhy z kovářovic komína" na hradě Sovinci

Kniha s věnováním autora a vstupenky na hrad Sovinec pro dvě osoby. Přijeďte se k nám podívat a uvidíte místo, kde se čertík i naše povídání zrodilo. Emailem vám zašlu poukaz na vstupné a knihu si vyzvednete zároveň se vstupenkami na hradě Sovinec.

Expected delivery of the reward: December 1899

Number of available rewards: 27/50

Reward unavailable

CZK 1,000"Příběhy z kovářovic komína" a něco z ohně

2 výtisky knihy, samosebou s věnováním a k tomu poukaz na výběr kovaného šperku z mojí kovářské dílny. Můžete tak vlastnit kovaný prsten, náramek, či přívěsek na krk. Poštovné a balné samozřejmě v ceně. Viz foto na: [URL="http://www.kovarnasovinec.cz/startovac/startovac.htm"]www.kovarnasovinec.cz/startovac[/URL]

Expected delivery of the reward: December 1899

Number of available rewards: 33/50

Reward unavailable

CZK 1,500Kniha a něco kovaného na talíř

Pošťák vám donese knihu s věnováním a k tomu balíček s šesti ručně kovanými nerez jehlami na ražničí. A samozřejmě budou vonět po mase...Pro vegetariány zajistím vůni brokolice... Poštovné neřešte:-) K podívání se tady: [URL="http://www.kovarnasovinec.cz/startovac/startovac1500.htm"]www.kovarnasovinec.cz/startovac[/URL]

Expected delivery of the reward: June 2017

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 2,000"Příběhy z kovářovic komína" V kovárně na Sovinci

Přijedete si pro dvě knihy rovnou do kovárny. Ale ne že hned utečete. Nechám si Vás tam celý půlden a můžete si vyzkoušet jak se kuje to, či ono. A nebojte se. S prázdnou neodejdete. A druhou část dne? Co třeba návštěva hradu? Pošlu Vám pozvánku s poukazem a domluvíme se na termínu.

Expected delivery of the reward: June 2017

Number of available rewards: 6/10

Reward unavailable

CZK 4,000Kniha a jednodenní kovářský kurz na Sovinci

Přijedete si pro 2 knihy a přímo v kovárně vám napíšu věnování. A zatímco já budu psát, vy se převlečete do starejch džínsů a absolvujete jednodenní kovářský kurz, z kterého si odnesete nejen zážitek, ale i něco hodnotného, zrozeného z ohně a kovu.... Emailem obdržíte poukaz a následně si domluvíme termín kurzu. Těším se :-)

Expected delivery of the reward: December 1899

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 5,000Kniha v rybí míse

Dostanete knihu s věnováním a k tomu ručně kovanou mísu na ovoce v podobě ryby, nebo teda v podobě toho, co z té ryby zbylo....Ale pozor! Oříšky propadávají. Velikost 45x25cm. Asi. koukněte se jak vypadá: [URL="http://www.kovarnasovinec.cz/startovac/startovac5000.htm"]www.kovarnasovinec.cz/startovac[/URL] poštovné neřešte:-)

Expected delivery of the reward: June 2017

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable