pribehy3.JPG

Příběhy z kovářovic komína Knihy

Pohádková kniha pro děti i rodiče o krásném ale i těžkém životě na vesnici, o přírodě, lásce a o tom, co má v životě tu pravou cenu ...

Pozdrav z kovárny
3/25/2017

Pozdrav z kovárny

Včerejším dnem byla pokořena třetinová hranice.

Lidé dobré vůle,

včerejším dnem byla díky vám pokořena hranice jedné třetiny požadované částky.No není to krásný?

Přijměte proto mé velké poděkování a krásný pozdrav z kovárny pod hradem. Dnešek bude moc hezkým dnem, od rána svítí sluníčko, ptáci zpívají, na záhonku pučí první narcisky, hruška má nalité pupeny a občas už zabzučí včelky průzkumnice...A u kovárny se narodila dvě nová jehňátka...

Krásný a naplněný víkend všem a díky vám.

Kovář Tom a Otík

 

ReachedCZK 93,861(125%)

125%
CZK 75,000requested
163contributors
Contribute

project authorTomáš Holíček

Rewards

CZK 100Čertovy obrázky

Srdečné poděkování psané kovářskou rukou na pohlednici s portrétem našeho malého hrdiny. A taky s otiskem kovářova palce hned vedle poštovní známky.

Expected delivery of the reward: March 2017

Number of available rewards: 195/200

Reward unavailable

CZK 300Kniha "Příběhy z kovářovic komína"

Samotná kniha s věnováním pro koho si jen budete přát. PS: Sice jsem kovář a ruce mám jak lopaty, ale písmo mám úhledné :-) Poštovné a balné je samozřejmě v ceně.

Expected delivery of the reward: June 2017

Number of available rewards: 248/333

Reward unavailable

CZK 500"Příběhy z kovářovic komína" na hradě Sovinci

Kniha s věnováním autora a vstupenky na hrad Sovinec pro dvě osoby. Přijeďte se k nám podívat a uvidíte místo, kde se čertík i naše povídání zrodilo. Emailem vám zašlu poukaz na vstupné a knihu si vyzvednete zároveň se vstupenkami na hradě Sovinec.

Expected delivery of the reward: December 1899

Number of available rewards: 27/50

Reward unavailable

CZK 1,000"Příběhy z kovářovic komína" a něco z ohně

2 výtisky knihy, samosebou s věnováním a k tomu poukaz na výběr kovaného šperku z mojí kovářské dílny. Můžete tak vlastnit kovaný prsten, náramek, či přívěsek na krk. Poštovné a balné samozřejmě v ceně. Viz foto na: [URL="http://www.kovarnasovinec.cz/startovac/startovac.htm"]www.kovarnasovinec.cz/startovac[/URL]

Expected delivery of the reward: December 1899

Number of available rewards: 33/50

Reward unavailable

CZK 1,500Kniha a něco kovaného na talíř

Pošťák vám donese knihu s věnováním a k tomu balíček s šesti ručně kovanými nerez jehlami na ražničí. A samozřejmě budou vonět po mase...Pro vegetariány zajistím vůni brokolice... Poštovné neřešte:-) K podívání se tady: [URL="http://www.kovarnasovinec.cz/startovac/startovac1500.htm"]www.kovarnasovinec.cz/startovac[/URL]

Expected delivery of the reward: June 2017

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 2,000"Příběhy z kovářovic komína" V kovárně na Sovinci

Přijedete si pro dvě knihy rovnou do kovárny. Ale ne že hned utečete. Nechám si Vás tam celý půlden a můžete si vyzkoušet jak se kuje to, či ono. A nebojte se. S prázdnou neodejdete. A druhou část dne? Co třeba návštěva hradu? Pošlu Vám pozvánku s poukazem a domluvíme se na termínu.

Expected delivery of the reward: June 2017

Number of available rewards: 6/10

Reward unavailable

CZK 4,000Kniha a jednodenní kovářský kurz na Sovinci

Přijedete si pro 2 knihy a přímo v kovárně vám napíšu věnování. A zatímco já budu psát, vy se převlečete do starejch džínsů a absolvujete jednodenní kovářský kurz, z kterého si odnesete nejen zážitek, ale i něco hodnotného, zrozeného z ohně a kovu.... Emailem obdržíte poukaz a následně si domluvíme termín kurzu. Těším se :-)

Expected delivery of the reward: December 1899

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 5,000Kniha v rybí míse

Dostanete knihu s věnováním a k tomu ručně kovanou mísu na ovoce v podobě ryby, nebo teda v podobě toho, co z té ryby zbylo....Ale pozor! Oříšky propadávají. Velikost 45x25cm. Asi. koukněte se jak vypadá: [URL="http://www.kovarnasovinec.cz/startovac/startovac5000.htm"]www.kovarnasovinec.cz/startovac[/URL] poštovné neřešte:-)

Expected delivery of the reward: June 2017

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable