velkaFotka.jpg

PODPOŘTE LENKU FERENČUKOVOU NA MISTROVSTVÍ SVĚTA Ostatní

Podpořte prosím reprezentantku ČR ve physique v cestě za jejím snem. Lenka chce uspět na vrcholu letošní sezóny – Mistrovství světa ve Francii.

11/23/2017

POSLEDNÍ PODĚKOVÁNÍ

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Dobré ráno, dobrý den, dobrý večer…

…všem opravdovým přátelům Lenky Ferenčukové :-)))

 

Jak už to v životě prostě bývá, tak vše jednou končí a i „náš projekt“ je už bohužel u konce. Proto i přišel čas, se s Vámi rozloučit a všem Vám poděkovat.

Loučení často není zrovna lehkou a radostnou záležitostí a mnohým z nás při něm ukápne i nějaká ta slza... :-(((

Na druhou stranu, my se určitě „neloučíme“ a je tu VELKÁ šance, že se s Vámi někdy potkáme, ať již na závodech, sportovních akcích nebo někde ve „fitku“, kam poté přijde i Lenka…

Ta Lenka, pro kterou jste neváhali „obětovat svůj čas a své peníze“ a pomohli jí! Tak proč by to mělo být loučení smutné.-)))

Navíc, když jen díky Vám – přátelům, Lenčin projekt skončí jako úspěšný a co víc… skončí „nad naše očekávání“ dobře:-)))

Jako autoři projektu Vám chceme „naposledy“ MOC a MOC a MOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poděkovat… a říci, že si opravdu vážíme Vaší laskavosti a Vašeho dobrého srdce.

Dovolte nám prosím, abychom i my – „Rodina a přátelé“, Vám z celého –našeho– srdce poděkovali a zároveň Vám vyjádřili  i VELKÝ RESPEKT a UZNÁNÍ!!

Děkujeme a přejeme Vám hodně osobních, pracovních a sportovních úspěchů.-)))

A co přejeme některým „jiným fanouškům“ a některým odpůrcům Lenky a silových sportů ?!?

Přejeme vám více vlastní moudrosti, soudnosti, tolerance, poznání, pokory a slušnosti. Méně zloby, záště, závisti, negativních myšlenek, špatné nálady a pokrytectví… A co ještě přejeme negativním a závistivým lidem?!? Přejeme i vám více osobních úspěchů. Protože člověk, který sám úspěch nemá, tak z toho často viní všechny… jen ne sebe samotného.

Přitom stačí „maličkost“ neustále na sobě pracovat, upírat si pohodlí, dřít, milovat to co dělám – ať je to věda, podnikání nebo sport… a po několika letech poctivé práce se úspěch určitě dostaví !!! .-)))  Lenka Ferenčuková je toho jednoznačným důkazem!

Děkujeme všem, kteří Lence věříte a pomohli jste jí v její daleké cestě za jejími dalšími úspěchy. Lenka, ani její nejbližší… Vám to NIKDY nezapomenou! Děkujeme Vám:-)

 

S úctou a VELKÝM respektem autoři projektu

Rodina a přátelé

ReachedCZK 67,650(150%)

150%
CZK 45,000requested
125contributors
Contribute

project authorRodina a přátelé

Rewards

CZK 50Příspěvek

Děkujeme Vám! Lenka Vám ráda poděkuje prostřednictvím sociálních sítí a na svých webových stránkách (https://www.lenkaferencukova.com/cz).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 100Větší příspěvek

Děkujeme Vám! Lenka Vám sama několikrát ráda poděkuje prostřednictvím sociálních sítí a na svých webových stránkách (https://www.lenkaferencukova.com/cz).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250Fotografie Lenky s věnováním a podpisem

1 ks fotografie závodnice ve physique Lenky Ferenčukové v závodní formě z prestižních závodů s osobním věnováním a podpisem přímo pro Vás (poštovné v rámci EU zdarma).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 3502x Fotografie Lenky s věnováním a podpisem

2 ks různé fotografie závodnice ve physique Lenky Ferenčukové s osobním věnováním a podpisem přímo pro Vás (poštovné v rámci EU zdarma).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5003x Fotografie Lenky s věnováním a podpisem

3 ks různé fotografie závodnice ve physique Lenky Ferenčukové s osobním věnováním a podpisem přímo pro Vás (poštovné v rámci EU zdarma).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Velký plakát Lenky s věnováním a podpisem

Velký plakát závodnice ve physique Lenky Ferenčukové s osobním věnováním a podpisem přímo pro Vás, který bude zaslán na Vámi požadovanou adresu (poštovné v rámci EU zdarma).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,500Osobní trénink s Lenkou

2 hodinový osobní trénink pod vedením Lenky Ferenčukové (místo konání – fitnesscentrum v Praze, doba realizace prosinec 2017 – leden 2018, tzn. po skončení závodní sezóny). + podepsané 1x foto (dle vlastního výběru) – samozřejmě s věnováním na Vaše přání a Lenčiným podpisem + podepsaný 1x plakát – samozřejmě s věnováním na Vaše přání a Lenčiným podpisem

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000Osobní trénink s Lenkou + přátelské posezení

2 hodinový osobní trénink pod vedením Lenky Ferenčukové + přátelské posezení ve sportovním baru (čas omezen – max. 3 hodiny). Místo konání – fitnesscentrum v Praze, resp. sport bar v Praze (doba realizace prosinec 2017 – leden 2018, tzn. po skončení závodní sezóny). + podepsané 1x foto (dle vlastního výběru) – samozřejmě s věnováním na Vaše přání a Lenčiným podpisem + podepsaný 1x plakát – samozřejmě s věnováním na Vaše přání a Lenčiným podpisem + společné fotografování dle libosti

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 10,000Velká podpora

Za tuto částku se stáváte velkým dárcem Lenky Ferenčukové. Uvedeme Vás na Lenčiných oficiálních stránkách www.lenkaferencukova.com/cz a na jejích profilech na sociálních sítích (FB, Instagram). Dále získáte: + 3x foto – vše samozřejmě s věnováním na Vaše přání a Lenčiným podpisem + 1x plakát – samozřejmě s věnováním na Vaše přání a Lenčiným podpisem + 1x časopis + vzpomínkové focení s Lenkou dle libosti + večeře v příjemné restauraci (čas neomezen – max. 5 hodin, kdy na platbě útraty se podělíte rovným dílem. Doba realizace prosinec 2017 – leden 2018, tzn. po skončení závodní sezóny.).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable