aaaa (2).jpg

Pavel a jeho Debutové album "Momenty". Hudba

Jsem písničkář, který by hudbou rád dostal lidi do pohody, proto budu moc šťastný, když mi pomůžete v produkci mého prvního autorského alba "Momenty".

Za týden přes 50.000! WOW:) Přidávám další ´odměnu´!
3/16/2015

Za týden přes 50.000! WOW:) Přidávám další ´odměnu´!

Ahoj kamarádi a startéři, po tomto týdnu už by bylo skoro na třetinu alba, takže vám chci ze srdce moc poděkovat. Za každý peníz, za každý dolar, DĚKUJI PĚKNĚ, patří vám má poklona :) Ale ještě mě čeká dlouhá cesta... Jako poděkování jsem přidal další ´odměnu´, kterou můžete získat a to je "Balíček 5 v 1", který je detailně popsaný v odměnách (viz. pravá část stránky).

Ještě mám před sebou dlouhou cestu, která bude trvat 22 dnů, tak doufám, že jste se mnou a věříte stejně jako já, že se cílová částka vybere a album budeme moci společně pokřtít v září v Praze a Brně :)

Přidal jsem další ´odměnu´ "Balíček 5 v 1", což znamená, že po domluvě místa a času vám předám osobně do vašich rukou 5 dárků včetně Alba "Momenty" s podpisem a můžeme udělat i společnou photo :)

Dnes dokončuji svoji novou písničku, která také bude na albu a jmenuje se "Teorie Života". Sám jsem zvědav, co z toho ve finále bude :)

Mějte se Božsky a ať vám všechno vychází, jak si přejete.
Děkuju vám za přízeň :)

Pavel

ReachedCZK 189,155(118%)

118%
CZK 160,000requested
201contributors
Contribute

project authorPavel Callta

Rewards

CZK 200Digitální záznam CD "Momenty" + Fotka s podpisem.

Získáváte "Momenty" v digitální podobě (takže mp3 - link a heslo na ně). Nikoliv však hmotnou krásnou desku :) + podepsanou fotku.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 300CD "Momenty" z výroby rovnou k vám i s podpisem :)

Získáváte mé první autorské album "Momenty" v krásném obalu i s originálním podpisem + "Momenty" v digitální podobě (takže mp3 - link a heslo na ně).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 400CD "Momenty" s podpisem a speciálním věnováním.

Získáváte album "Momenty" s podpisem a věnováním v bookletu, pro koho album bude. Buď pro vás nebo jako dárek pro někoho z vašich blízkých + "Momenty" v digitální podobě (mp3 - link a heslo na ně).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500CD "Momenty" s podpisem + lístky na KŘEST ALBA !

Získáváte cédečko "Momenty" i s podpisem a co je hlavní, tak získáte lístky pro 2 osoby na křest mého Alba, který bude opravdu legendární !!! :) Krom toho vám budu moct dopsat do bookletu alba i speciální věnování po koncertě na křtu, kde bude i autogramiáda s focením + "Momenty" v digitální podobě (takže mp3 - link a heslo na ně).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Tričko + CD "Momenty" + lístky na KŘEST ALBA !

Získáváte debutové album "Momenty" s podpisem a k tomu tričko s originálním designem a nápisem "Momenty" + získáte vstupenky pro 2 osoby na křest alba + CD "Momenty" v digitální podobě (mp3 - link a heslo na ně). Takže takový 3 in 1 balíček s tričkem z limitované edice a lískama na křest Calltíkových "Momentů" :)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,500Balíček 5 v 1 + Osobní předání + Přátelský Pokec:)

Domluvíme se přes telefon nebo mail na přesném místě, kde vám předám osobně: Debutové album "Momenty" s podpisem a věnováním, k tomu tričko s designem "Momenty" + Vstupenky pro 2 osoby na křest alba + CD "Momenty" v digitální podobě (mp3 - link a heslo na ně) + Podepsané trsátko. A ještě u toho si můžeme popovídat o životě :) Možnost i jako dárek pro někoho, kdo slaví narozeniny nebo svatbu apod. = Po společné domluvě osobně zavolám oslavencovi/oslavenkyni, popřeji k dané události a domluvíme se na místo předání dárků.

Number of available rewards: 0/5

Reward unavailable

CZK 1,500Balíček 5 v 1 (2.edice) + Osobní předání + Pokec:)

Jelikož byl o tento balíček velký zájem, vydávám další edici :) Domluvíme se přes telefon nebo mail na přesném místě, kde vám předám osobně: Debutové album "Momenty" s podpisem a věnováním, k tomu tričko s designem "Momenty" + Vstupenky pro 2 osoby na křest alba + CD "Momenty" v digitální podobě (mp3 - link a heslo na ně) + Podepsané trsátko. A ještě u toho si můžeme popovídat o životě :) Možnost i jako dárek pro někoho, kdo slaví narozeniny nebo svatbu apod. = Po společné domluvě osobně zavolám oslavencovi/oslavenkyni, popřeji k dané události a domluvíme se na místo předání dárků.

Number of available rewards: 1/5

Reward unavailable

CZK 1,500Balíček 7 v 1 (V.I.P. EDICE) + Cílová rovinka :)

Jelikož jsme už skoro v cíli, připravil jsem pro vás speciální odměnu.. Domluvíme se přes telefon nebo mail na přesném místě, kde vám předám osobně: Album "Momenty" s podpisem a věnováním + Tričko s designem "Momenty" + Podepsané podpis-karty + Vstupenky pro 2 osoby na křest alba + CD "Momenty" v digitální podobě (mp3 - link a heslo na ně) + Podepsané trsátko + Vám přinesu SPECIÁLNÍ dárek + Ještě si u toho můžeme popovídat o životě :) Možnost i jako dárek pro někoho, kdo slaví narozeniny apod. = Osobně zavolám oslavencovi/oslavenkyni, popřeji a domluvíme se na přesném místě předání dárků.

Number of available rewards: 1/5

Reward unavailable

CZK 2,000Jste navždy součástí mého alba :) + CDčko + Lístky

Vaše celé jméno bude uvedeno v bookletu alba v sekci "Poděkování" + získáváte Debutové CD "Momenty" s podpisem + lístky pro 2 osoby na křest alba + "Momenty" v digitální podobě (takže mp3 - link a heslo na ně). Zkrátka forever together : )

Number of available rewards: 29/40

Reward unavailable

CZK 6,000Zapaříme na koncertě :) - Den s Pavlem a kapelou.

Cestou na koncert jsou vždy 2 volná místa v autě (máme velké auto), proto vemem Tebe + Tvého kámoše/kámošku s kapelou autem až na místo koncertu, tam s náma můžete být v backstagi, abyste viděli, jak to na koncertě chodí. Potom následuje koncert, který si můžete užít mezi ostatními v publiku. Zkrátka budete na 1 den členové naší koncertní posádky. Cesta domů s jídlem samozřejmě zahrnuta v ceně :) + CD "Momenty" s podpisem popř. věnováním pro oba + lístky pro 2 osoby na křest alba + "Momenty" v digitální podobě (mp3 - link a heslo na ně).

Number of available rewards: 8/10

Reward unavailable

CZK 10,000Stanete se součástí videoklipu ! + Album + Lístky.

Tohle je taková specialitka :) Získáváte roli v mém videoklipu, takže se z vás de facto stane herec/herečka a uvidíte, jak probíhá takové natáčení. Musím přiznat, že to je zážitek a sranda :) + Získáte CDčko "Momenty" s podpisem a věnováním + možno pořídit společnou fotku + samozřejmě vstupenky pro 2 osoby na legendární KŘEST ALBA :) + "Momenty" v digitální podobě (mp3 - link a heslo na ně).

Number of available rewards: 3/4

Reward unavailable

CZK 20,000Spozoring většího kalibru pro Vaši firmu.

Uvedení vašeho loga/názvu firmy na zadní straně debutového alba v sekci "Partneři", ve videoklipu v titulkách a na všech promo plakátech chystaných koncertů + 2X CD "Momenty" s podpisem + 2X tričko z limitované edice "Momenty" + lístky pro 4 osoby na křest alba + "Momenty" v digitální podobě (takže mp3 - link a heslo na ně).

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 25,000Koncert s kapelou pro Vaši firmu/událost/fest + CD

Hodinový koncert na míru s kapelou pro Vaši firmu či událost (narozeniny, svatba, festival..) včetně autogramiády focení po koncertě (podpiskarty included) + 2X CD "Momenty" s podpisem a věnováním + 2X tričko z limitované edice "Momenty" + lístky pro 4 osoby na křest alba + "Momenty" v digitální podobě (mp3 - link a heslo na ně).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 50,000Generální sponzor projektu/Dárků dosti do sytosti.

Váš výrobek zahrnut do scénáře jako product placement (viditelná reklama na produkt) ve videoklipu. Uvedení Vašeho loga či názvu firmy na zadní straně alba v sekci "Generální partner", taktéž ve videoklipu na konci v titulkách a samozřejmě na všech promo plakátech chystaných koncertů jako hlavní partner + 5 CDček "Momenty" s podpisem jako dárek pro kamarády a blízké. Taktéž 5 triček s designem a názvem "Momenty" + Samozřejmě získáváte i lístky pro celou firmu na křest alba + "Momenty" v digitální podobě (takže mp3 - link a heslo na ně) + Koncert s kytarou na vaši společenské události/večírku.

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable